Αντιδράσεις για το Νομοσχέδιο για υιοθεσία και αναδοχή.

 

Παρόλο της έντονες αντιδράσεις τόσο από Βουλευτές αλλά και από Έλληνες πολίτες η κυβέρνηση προχωρεί το Νομοσχέδιο για σύμφωνο συμβίωσης αλλά και ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά. 

 

Το νομοσχέδιο έχει προκαλέσει αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στο εσωτερικό των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

ΝΔ, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και Ένωση Κεντρώων με δεδομένο ότι είχαν καταψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης αναμένεται ότι θα τηρήσουν την ίδια αρνητική στάση και για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια.

Το θέμα δεν είναι το αν μπορεί κάποιος να συμβιώσει με κάποιον άλλον , αλλά το πως ένα παιδί θα μεγαλώσει σε μια οικογένεια που δεν είναι νόμιμη  με την Εκκλησία της Ελλάδος βάσει της Θρησκείας.

Αρκετός κόσμος διαμαρτύρεται έντονα και βάσει Νόμου ο κάθε Βουλευτής είναι αντιπρόσωπος του Έλληνα πολίτη που δυστυχώς δεν ακούν και παίρνουν αποφάσεις μόνοι τους και όχι αποφάσεις που συμφωνούν οι Έλληνες πολίτες.

Λένε ότι δεν θέλουν παιδιά σε ιδρύματα και σωστά λένε  , αλλά μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι οικογένεια είναι αυτό που θέλετε εσείς να μας πείτε και όχι η Εκκλησία μας αν δεν θέλετε παιδιά σε ιδρύματα βρείτε καλύτερους τρόπους γιατί όταν ένα παιδί δεν μεγαλώσει με σωστή οικογένεια δεν θα είναι και σωστός απέναντι στην κοινωνία.

«ΟΧΙ  ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ είναι το βασικό μήνυμα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η βία μέσα στην οικογένεια, η ανέχεια, ο θάνατος ενός γονιού οδηγούν τα παιδιά στα ιδρύματα.» 

Να σταματήσετε την γραφειοκρατεία και καλά λέτε αλλά να δώσετε τα παιδιά σε νόμιμες οικογένειες βάσει την θρησκεία της Ελλάδος και να ζήσουν τα παιδιά σε κανονικές συνθήκες γιατί μετά από μερικά χρόνια τα παιδιά θα θελήσουν να κάνουν οικογένεια και τι οικογένεια θα κάνουν αν εσείς τα έχετε στείλει σε ομοφυλόφιλες οικογένειες ; και ποιο θα είναι το μέλλον αυτού του τόπου που έχει δώσει αρκετές θυσίες για να ήμαστε σήμερα ελεύθεροι να λέμε την γνώμη μας αλλά χωρίς να κοιτάμε πίσω την Ιστορία μας , την Θρησκεία μας , την Πατρίδα μας. 

«Ο λόγος που κατατέθηκε το νομοσχέδιο ήταν να σταματήσει επιτέλους το όργιο της γραφειοκρατίας και των δεκάδων θεσμικών εμποδίων ώστε να δοθεί μια ευκαιρία να ζήσουν αυτά τα παιδιά ένα καλύτερο μέλλον και να μη στερηθούν για πάντα αυτό που έχασαν άδικα.»

Θέλετε τα παιδιά να ζήσουν ένα καλύτερο μέλλον , φτιάξτε το και μην τα οδηγείται σε λάθος κατευθύνσεις. 

Λέτε «Υπάρχει ένα μόνιμο επιχείρημα που ψελλίζουν μες την αμηχανία τους αυτοί που είναι αντίθετοι σε τέτοιες αλλαγές: η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. ’Η αντίδραση αυτή  είναι ανειλικρινής και ψεύτικη. Πίσω απ αυτήν κρύβεται ο δικός τους πολιτικός δισταγμός. Η κοινωνία ποτέ δεν θα είναι έτοιμη για τίποτε αν κάποιοι δεν το προτείνουν. Οι αλλαγές αυτές-όπου και όποτε έγιναν-ρίζωσαν και άρχισαν να αποδίδουν αργά ή γρήγορα.»
Και νομίζεται ότι με τέτοιους νόμους που θέλετε να περάσετε θα είναι όλα ρόδινα Νόμοι αντίθετοι με την Ελληνική Θρησκεία και Σύνταγμα.
Δεν υπάρχει πολιτικός δισταγμός για αυτούς που αντιδρούν, υπάρχει το τι είναι σωστό και το τι δεν είναι.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει σε μια Δημοκρατική Χώρα αλλά πρέπει να σέβεται όχι μόνο τους Νόμους αλλά και την Θρησκεία της Χώρας που ζει και μεγάλωσε. 

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

Κοινοποίηση: