Σεμινάριο γυναικείας αυτοάμυνας από τον Δημήτρη Σταθάκο στο Άλσος Γουδέ.

Την Τετάρτη 25 Απριλίου στις 05:30 π.μ. στο Άλσος Γουδέ (εθνική οδό Σπάρτη – Μυστρά) διοργανώνεται σεμινάριο με θέμα τη γυναικεία αυτοάμυνα KRAV MAGA (STAY AWAY). 

Τι είναι το Stay Away.

Το Stay Away είναι ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε γυναίκες οι οποίες επιθυμούν να γνωρίζουν πως να προστατεύουν τον εαυτό τους αλλά δεν επιθυμούν να μάθουν κάποια πολεμική τέχνη.
Η γυναίκα είναι το αδύναμο φύλλο και πολλές φορές το φύλλο που δέχεται τις περισσότερες επιθέσεις. Επιθέσεις όλων των μορφών (λεκτικές, σωματικές κτλ). Γι αυτό το Stay Away διδάσκει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πως μπορεί μια γυναίκα πως μπορεί να δηλώσει άρνηση εγκαίρως σε κάτι που την ενοχλεί και ίσως αποβεί μοιραίο, πως μπορεί να υπολογίζει τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγει και τέλος αν όλα αυτά δεν έχουν δώσει λύση πως μπορεί τελικά με την αυτοάμυνα να προστατεύσει τον εαυτό της.  
Το πρόγραμμα έχει λάβει χώρα σε περισσότερες από 35 χώρες και έχουν λάβει μέρος πάνω από 50,000 γυναίκες. 

Το σεμινάριο περιλαμβάνει εκμάθηση τεχνικών αυτοάμυνας, μεθόδους διαχείρισης για την σωματική, ψυχολογική και ενδοοικογενειακή βία καθώς επίσης και μεθόδους για την αντιμετώπιση των επιθέσεων μέσω διαδικτύου. 

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Δημήτρης Σταθάκος, TOP Instructor – Expert 2 με την υποστήριξη του Δήμου Σπάρτης και του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γυναίκες άνω των 12 ετών.
Είσοδος δωρεάν.
Τηλ. για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 27310 29082 & 6938000934.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

 

Κοινοποίηση: