Λακωνία

Ένταξη της Στέγης Νεότητας της Ι.Μ. Μονεμβασίας & Σπάρτης στο έργο ενίσχυσης

 

 

Ένταξη  του έργου ενίσχυσης στατικού φορέα του κτιρίου της Στέγης Νεότητας της Ι.Μ. Μονεμβασίας & Σπάρτης από την   Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μετά από εισήγηση της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδ. Τζανετέα το  Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την υπ΄ αριθμόν 567/12.12.2018 Απόφασή του, ενέταξε στο τεχνικό πρόγραμμα από Ιδίους Πόρους το έργο ενίσχυσης στατικού φορέα του κτιρίου της Στέγης Νεότητας της Ι. Μ. Μονεμβασίας και Σπάρτης προϋπολογισμού 100.000,00€.                                                  

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα επισήμαναν  ότι το κτίριο της Στέγης Νεότητας στη Σπάρτη θα ενισχυθεί με υλικά και τεχνικές που δεν θα θίγουν τα αυθεντικά μορφολογικά και κατασκευαστικά στοιχεία του, σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη και τόνισαν ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου  συμβάλλει αποφασιστικά με ιδίους πόρους στην προσπάθεια συντήρησης και αποκατάστασης του κτιρίου βοηθώντας το τεράστιο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης.

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

                                                            

                                             

You may also like

Κοινοποίηση: