Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ

Ήττα στην Λάρισα για την ομάδα της Σπάρτης.

331{icon} {views}

Ο Απόλλωνας Λάρισας νίκησε με 2-0 την Σπάρτη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 1ο λεπτό, με το σουτ του Τσιλούλη να φεύγει άουτ, ενώ πέντε λεπτά μετά, την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Κανούλα. Στο 7′ ήρθε το 1-0 για τον Απόλλωνα, με τον Δημολιό να κάνει το γύρισμα και τον Κανούλα με σουτ να νικά τον Μακρυωνίτη. Ο γκολκίπερ της Σπάρτης αντέδρασε σωστά έξι λεπτά μετά, διώχνοντας το σουτ του Μαυριά, αλλά και στο 31′ αποκρούοντας με τα πόδια την προβολή του Τσιλούλη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να κάνει το 2-0 στο 55′, με τον Κανούλα να πλασάρει σωστά, μετά από ασίστ του Χατζή. Στο 60′ η κεφαλιά του Ανδρέου έφυγε εκτός, μετά από σέντρα του Μαυριά. Στο 64′ το γυριστό του Καρακατσάνη έφυγε άουτ, ενώ έξι λεπτά μετά η Σπάρτη απάντησε, με το σουτ του Ράνου να μπλοκάρει ο Παϊτέρης. Ο φορ της Σπάρτης απείλησε ξανά στο 74′, αλλά το σουτ του κόντραρε σε αμυντικούς. Στο 79′ ο Μακρυωνίτης μπλόκαρε το σουτ του Καρακατσάνη. Στις καθυστερήσεις ο τελευταίος έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Μακρυωνίτη.

ΣΚΟΡΕΡ: 7′, 55′ Κανούλας

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Δημολιός, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής, Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας (88′ Γαρυφαλλόπουλος), Σουλίδης (62′ Καρακατσάνης), Τσιλούλης (75′ Κακάμης).

Σπάρτη (Γιώργος Πολυμενέας): Μακρυωνίτης, Σάββα, Βοσνακίδης, Ζουλιώτης, Ράνος, Καζβιρόπουλος (72′ Γουόρτνεν), Τσιμότζι, Παναγιώτου, Μπουζούκης, Σανδραβέλης, Φουρτάδο.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: