Αθλητικά Νέα.

Αυλαία για το 36ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ.

1346{icon} {views}

Ένα δύσκολο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ  ήταν το φετινό 28-29/9/2018 λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων κατά την διάρκεια του αγώνα και περισσότερο μετά την Αρχαία Νεμέα έως και την Σπάρτη.
Παρόλο αυτά όμως κατάφεραν και τερμάτισαν 238 αθλητές από τους 380 που ξεκίνησαν. 

 

 

 

 

Ο Ιάπωνας Ishikawa Yoshihikο(Νο.94) με χρόνο 22.55’.13’’,τρέχοντας σαν αληθινός samourai, κατάφερε να φτάσει στο άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα που ήταν και ο τερματισμός του 36ου Σπάρταθλον 2018, κάτω από καταρρακτώδη βροχή και μετά από την μεγάλη υπερπροσπάθεια που κατέβαλε κατά την διάρκεια της νύχτας.  Ο Ishikawa, δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοσή του η οποία βέβαια, έλαβε χώρα κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες οι οποίες επικρατούσαν, κατά την διάρκεια της νύχτας, στην διαδρομή του αγώνα. Στην 2η θέση και με χρόνο 23.37’. 15’’ τερμάτισε ο Τσέχος Brunner Radek (Νο.37) ενώ στην 3η θέση ακολούθησε ο Πορτογάλος Oliveira Joao (No.197).

 

 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι αθλητές κατόρθωσαν να κρατήσουν σταθερό το ρυθμό τους καθώς ο φετινός  Πρωταθλητής παρέμεινε πρωτοπόρος από το 27ο σημείο ελέγχου. Αντίστοιχα, ο Δευτεραθλητής Brunner Radek, προσπερνώντας στο 60ο σημείο ελέγχου τον Oliveira Joao, παρέμεινε στην 2η θέση μέχρι το τέλος, το άγαλμα του βασιλιά Λεωνίδα. Ο Oliveira αν και διακατείχε τη 2η θέση για τα σημεία 29 με 59, δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί την ταχύτητα του Bunner Radek, και από το 60ο ορίστηκε η μοίρα της φετινής του επιτυχημένης συμμετοχής.

 

 

 

 

 

Ο αγώνας τελείται υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού και Εθνικής Αμύνης

Τελική λίστα αποτελεσμάτων ΕΔΩ

Φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ 

https://www.spartathlon.gr/el/

Την φωτογράφιση του αγώνα είχε η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης εθελοντικά με 20 μέλη της.  

 

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: