Νέα καιρικών φαινομένων.

Δελτίο καιρού για 20/22-6-2018.

308{icon} {views}

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 20 ΕΩΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 

 

 

Τετάρτη:
Νεφώσεις με αστάθεια σε τμήματα της δυτικής Μακεδονίας, της ανατολικής Θεσσαλίας, της Πελοποννήσου, της Κρήτης και της Δωδεκανήσου – τοπικά έντονα φαινόμενα στην Πελοπόννησο. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αστάθειας στις υπόλοιπες περιοχές οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Θεσσαλίας και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι – στο ΝΑ Αιγαίο από ΒΔ διευθύνσειςμε την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο και έως 29 βαθμούς στα βόρεια, έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 27 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα (τοπικά έως τους 32 στην Ζάκυνθο).

Πέμπτη:
Νεφώσεις αστάθειας με σποραδικές μπόρες και τοπικές καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο καθώς και σε τμήματα του βόρειου Αιγαίου (κυρίως στην Χίο, την Ικαρία και την Σάμο) και των Κυκλάδων – τοπικά έντονα φαινόμενα στην Ικαρία, την Μύκονο και την Σύρο. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αστάθειας στις υπόλοιπες περιοχές οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας,της κεντρικής Μακεδονίας, της δυτικής Θεσσαλίας, της δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες.

Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι – στο ΝΑ Αιγαίο από ΒΔ διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και έως 29 βαθμούς στα βόρεια, έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 27 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα (τοπικά έως τους 34 στην Ζάκυνθο).

Παρασκευή:
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αστάθειας οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και θα σημειωθούν σποραδικές μπόρες και τοπικές καταιγίδες.

Άνεμοι από Δ/ΔΝΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο και έως 30 βαθμούς στα βόρεια, έως 32 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 29 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα. http://www.youweather.com

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: