Λακωνία

Δύο νεκροί και Δύο τραυματίες από το εργατικό ατύχημα στο Δήμο Ευρώτα.

1082{icon} {views}

 

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από το σοβαρό  εργατικό δυστύχημα που έγινε  το πρωί 1-8-2017, στη Σκάλα του Δήμου Ευρώτα.

Νεκροί είναι ένας 51 χρόνος Βούλγαρος υπήκοος και ένας 37 χρόνος Έλληνας.
Οι εργάτες δεν ανήκαν στο προσωπικό του Δήμου Ευρώτα αλλά στην ιδιωτική εταιρεία που είχε αναλάβει το έργο όπως μας ενημέρωσαν από το Δήμο Ευρώτα.

Οι άλλοι δύο τραυματίες είναι ένας 66χρονος και ένας 22χρονος, οι οποίοι τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους δύο πρώτους.

Ο Βούλγαρος εργαζόμενος που έχασε πρώτος τις αισθήσεις του απεβίωσε την ώρα που ήταν στο αντλιοστάσιο, ενώ ο δεύτερος εργάτης κατά την διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Οι 4 υπάλληλοι, απεγκλωβίστηκαν από πυροσβέστες και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης όπου εκεί από την πρώτη στιγμή ήταν και ο Δήμαρχος κ. Ι. Γρυπιώτης , με τους δύο τελικά να καταλήγουν.

Σχετικά με τα ακριβή αίτια του θανάτου του 51 χρόνου και του 37 χρόνου, απαντήσεις αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ τις έρευνες των Αρχών για το δυστύχημα εκτιμάται ότι θα βοηθήσουν οι καταθέσεις που θα δώσουν οι δύο τραυματίες.

You may also like

Κοινοποίηση: