Λακωνία

Μήνυμα από τον Δήμαρχο Σπάρτης για την πρόληψη του Καρκίνου.

422{icon} {views}

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ

Αγαπητές συνδημότισσες,

Ως Δήμος Σπάρτης δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και βαρύτητα σε προγράμματα πρόληψης και στοχεύουμε μέσα από την κοινωνική μας υπηρεσία, στην στήριξη της καθημερινότητας των πολιτών.
Σε συνεργασία με διάφορους φορείς εφαρμόζουμε δράσεις κοινωνικής φροντίδας και προγράμματα πρόληψης. Προσπάθειά μας να διαμορφωθούν κατάλληλες συνθήκες ώστε ο πολίτης να αισθάνεται την προνοιακή μέριμνα του Δήμου.

 

Στην κατεύθυνση αυτή ο Δήμος Σπάρτης συνεχίζοντας την προσπάθεια και σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας ξεκινάει προληπτικό έλεγχο του γυναικείου πληθυσμού του Δήμου μας για την έγκαιρη διάγνωση.
Μέσω αυτής της συνεργασίας δίνεται η δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες του Δήμου μας να πραγματοποιήσουν γυναικολογικό έλεγχο και να εξεταστούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ κάνοντας τεστ ΠΑΠ και Μαστογραφία στην κινητή μονάδα που διαθέτει το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο προληπτικός έλεγχος είναι η καλύτερη θεραπεία του καρκίνου, αφού η έγκαιρη διάγνωση, στα πρώτα στάδια της ασθένειας, κάνει δυνατή τη ριζική θεραπεία, σώζοντας ζωές.
Ευχαριστούμε θερμά το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας για την συνεργασία του και την ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου και την παρουσία της κινητής μονάδας στο Δήμο μας.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν για ραντεβού στο Δήμο Σπάρτης στο τηλ. 2731027216 από 9:00 – 14:00, όλες τις εργάσιμες ημέρες.

You may also like

Κοινοποίηση: