Πολιτική

Ο Τζανέτος Φιλιππάκος στην Σπάρτη το μήνυμα του μετά το πέρας της παρελάσεως “να ανατρέξουμε στις αξίες & στα ιδανικά του ΄21”

1133{icon} {views}

 

Στη Σπάρτη για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 παρέστη ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στην Σπάρτη την Κυριακή 25-03-2018, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Με το πέρας της δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας, ο κ. Φιλιππάκος  κατέθεσε στεφάνι στο Κενοτάφιο του Λεωνίδα και στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση.

 

      

 Ο κ. Φιλιππάκος, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή που περνά η πατρίδα µας, θα πρέπει να ανατρέξουμε και να αναβαπτιστούμε στις αξίες και στα ιδανικά του ΄21, στο «εμείς» του Μακρυγιάννη, στον πατριωτισμό και τη θυσία των αγωνιστών, να κρατήσουμε αυτά που µας ενώνουν και να αναλογιστούμε τι χάσαμε, τι έχουμε και τι µας πρέπει.»

 

φωτογραφίες Αλέξανδρος Μπουγάδης.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: