ΑστυνομικάΕιδήσεις.

Ψάχνουν σε όλη την Ελλάδα των Σώρρα.

 

Σε όλη την Ελλάδα έχει απλώσει το «δίχτυ» της η ΕΛΑΣ προκειμένου να εντοπίσει τον Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος πλέον αντιμετωπίζει δίωξη για συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο εκτός από το αγρόκτημα στη Λακωνία, οι αστυνομικοί έχουν πραγματοποιήσει έρευνες σε συνολικά 16 σπίτια σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Πελοπόννησο, Διόνυσο, Καλλιθέα και Νέα Σμύρνη.

Οι περιοχές αυτές δεν επελέγησαν τυχαία αλλά προέκυψαν από πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν σχετικά με οικήματα οπαδών του κόμματος Σώρρα για τους οποίους υπήρχε η υποψία ότι μπορεί να πρόσφεραν καταφύγιο στον αρχηγό της «Ελλήνων Συνέλευσις» και τη σύζυγό του.

Η εκτίμηση των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση είναι ότι ο Σώρρας παραμένει στην Ελλάδα και πιθανότατα στην Πελοπόννησο καθώς είναι μια περιοχή που γνωρίζει καλά λόγω της καταγωγής του.

Εντωμεταξύ οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ενώπιον τους η σύζυγος του Σώρρα με την ελπίδα ότι παρά τη σε βάρος της καταδικαστική απόφαση δεν θα οδηγηθεί στη φυλακή ως μητέρα ανήλικου κάτω των 10 ετών. msn.com

You may also like

Κοινοποίηση: