Άγριο έγκλημα στον Βόλο. Άφωνοι οι γιατροί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

542{icon} {views}

– Συγκλονίζει το άγνωστο δράμα της άτυχης γυναίκας που αποκαλύπτεται λίγο μετά τον θάνατό της στο Βόλο
– Οι γιατροί είδαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και ειδοποίησαν την αστυνομία που χειρίζεται την υπόθεση
– ”Δεν αντέχω άλλο” είπε η γυναίκα στους γιατρούς – Ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη τα τελευταία τρία χρόνια
– Εντοπίστηκε διψασμένη και πεινασμένη – Πως βρέθηκε κλεισμένη σε ένα σπίτι τρώγλη του Πηλίου
– Κατηγορούμενος ο γαμπρός της που πρόκειται να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης σε λίγες μέρες      

Ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα, με τραγική κατάληξη για ηλικιωμένη, φαίνεται ότι εξελισσόταν τα τρία τελευταία χρόνια πίσω από τις κλειστές πόρτες σπιτιού – τρώγλη σε χωριό του Πηλίου. Μία 80χρονη γυναίκα που σχεδόν «απήχθη» από το σπίτι της και αναγκάστηκε να ζήσει κάτω από την ίδια στέγη με τη νοητικά καθυστερημένη κόρη και το γαμπρό της, φέρεται να έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του Βόλου την περασμένη Παρασκευή. Μεταφέρθηκε στα επείγοντα με υψηλό ζάχαρο, άνυδρη, άσιτη και με μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα.

Η κλήση στο Κέντρο Υγείας του χωριού, προκειμένου ασθενοφόρο να παραλάβει την ηλικιωμένη έγινε από το γαμπρό της. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου, που κλήθηκε να παραλάβει την 80χρονη, διαπίστωσε ότι η άτυχη ηλικιωμένη ήταν σε σχεδόν κωματώδη κατάσταση. Ακόμη όμως και σε αυτή την κατάσταση φέρεται να είπε στους διασώστες: «Δεν αντέχω άλλο». Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο συνοδεία της κόρης της. Η ηλικιωμένη ήταν σχεδόν άσιτη, άνυδρη και έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα. Όταν ρωτήθηκε η κόρη της για τους μώλωπες, είπε στους γιατρούς ότι είχε πέσει και είχε χτυπήσει. Οι εξετάσεις αίματος έδειξαν ότι το ζάχαρό της ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Προφανώς δεν έπαιρνε τα φάρμακά της. Η ηλικιωμένη δεν άντεξε. Κατέληξε στο νοσοκομείο. Ο θάνατός της όμως αποκάλυψε ένα ολόκληρο οικογενειακό δράμα που εξελισσόταν επί τρία χρόνια πίσω από την κλειστή πόρτα σπιτιού – τρώγλη σε χωριό του Πηλίου.

πηγή http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/Pilio-Neo-Kostaleksi-me-nekri-gynaika-Afonoi-oi-giatroi-apo-ta-apotelesmata-ton-eksetaseon/696856

You may also like

Κοινοποίηση: