Άγριο επεισόδιο στον Πάρνωνα μεταξύ κυνηγών.

kinigi1-1024x588Αποκλειστικό. Άγριο επεισόδιο έγινε μεταξύ κυνηγών λαγού στον Πάρνωνα την Κυριακή 18-9-2016.

Συγκεκριμένα στην περιοχή “Αλεξανδρέϊκα” την ώρα του κυνηγιού , κυνηγός  αφού είδε να περνάει  από απόσταση το θήραμα αυτός  πυροβόλησε  με αποτέλεσμα ένα άλλος κυνηγός να πάει στο συγκεκριμένο σημείο και να ζητά επίμονα να του δώσει το θήραμα  (το οποίο δεν είχε καταφέρει να πετύχει).  Ο δεύτερος κυνηγός με άγριες διαθέσεις έπιασε από τον λαιμό τον πρώτον και άρχισε να τον κτυπά , εκεί έφτασε και τρίτο άτομο που ήταν παρέα με τον πρώτο κυνηγό και η θηροφυλακή που ήταν ποιο κοντά.

Ζητώντας η θηροφυλακή να αφήσουν τα όπλα , τα άφησαν έκτος από τον εξαγριωμένο κυνηγό που στην συνέχεια άρπαξε από τον λαιμό και των άλλων και ζητούσε επίμονα να του δώσουν το θήραμα.

Έπειτα από αρκετή ώρα και με έντονες πιέσεις της θηροφυλακής οι 2 κυνηγοί έφυγαν τραυματισμένοι με αποτέλεσμα ο ένας να μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.

Από μεριά μας καλό είναι να μην γίνονται τέτοια επεισόδια που μπορεί να έχουν αποτέλεσμα  την ζωή κάποιου και οι άδειες όσον προκαλούν τέτοια επεισόδια να παίρνονται για πάντα.

You may also like

Κοινοποίηση: