Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή : Κυκλοφορεί η συνάντηση που έγραψε μουσική και τηλεοπτική ιστορία

Η συνάντηση που έγραψε μουσική και τηλεοπτική ιστορία κυκλοφορεί ψηφιακά.

 

 

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: η σπουδαία επί σκηνής σύμπραξη που μάγεψε το κοινό, κυκλοφορεί από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα.

Πρόκειται για μια συνάντηση που αρκετά χρόνια περίμεναν αρκετοί , η Άννα Βίσση η Απόλυτη Ελληνίδα Στάρ και η Δέσποινα Βάνδη η κορυφαία τραγουδίστρια μαζί , έπειτα από μια κόντρα που ξεκίνησε αρχές του 2000 και όπως δήλωσαν δεν υπήρχε ποτέ παρά μόνο σε αυτούς που την κατασκεύασαν , τελείωσε την πρωτοχρονιά 2020-21.

Μάλιστα, μέσα σε 3 ώρες από την κυκλοφορία, έγινε No. 1 στο iTunes chart.

 

 

Οι δύο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες, καθεμιά εκ των οποίων έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή κι άκρως επιτυχημένη πορεία, ένωσαν για πρώτη φορά τις φωνές τους στον τελικό του show «Just The 2 Of Us», τον Δεκέμβριο 2020 , σε μία σύμπραξη που έγραψε μουσική και τηλεοπτική ιστορία.

Ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες τους solo και σε ντουέτα, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή καθήλωσαν τους πάντες με τις δυνατές ερμηνείες τους και την εκρηκτική χημεία τους.

Η συνύπαρξή τους στέφθηκε από τεράστια επιτυχία και έγινε πρώτο θέμα συζήτησης επί σειρά ημερών.

 

 

Μεταξύ άλλων, έγινε αμέσως No. 1 trend στο ελληνικό Twitter και μπήκε στο trending του παγκόσμιου Twitter, ενώ όλα τα social media γέμισαν με χιλιάδες αποθεωτικά σχόλια και εκτόξευσε τα νούμερα τηλεθέασης  του show στο 40%, το υψηλότερο που σημείωσε ο τελικός.

Παράλληλα, το official video που ανέβηκε στο YouTube μπήκε σε λίγες ώρες στις πρώτες θέσεις των trends μετρώντας σχεδόν 1,5 εκατομμύριο views.

hit-channel.com

 

 

χώρος διαφήμισης 

Alexandros Bougadis Photographer

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram  

You may also like

Κοινοποίηση: