Άνοιξαν τις πύλες του τα Σπήλαια Διρού

478{icon} {views}

 

Άνοιξαν τις πύλες του τα Σπήλαια Διρού, όπως πληροφόρησε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ, ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια αυτών.

Τα Σπήλαια Διρού επαναλειτουργούν και υποδέχονται και πάλι με ασφάλεια τους επισκέπτες, μετά τη σχεδόν τρίμηνη διακοπή λόγω της πανδημίας. Η ΕΤΑΔ ΑΕ και η Διεύθυνση των Σπηλαίων έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα και επιβεβλημένα μέτρα προστασίας από την Covid -19, ενώ τηρούνται αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί από τα υπουργεία Πολιτισμού και Αθλητισμού και Υγείας.

 

 

Διευκρινίζεται, πως, σύμφωνα με τις οδηγίες, για λόγους ασφαλείας, πραγματοποιείται μόνο η μικρή λιμναία διαδρομή και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους επισκέπτες.

 

 

Οι χώροι έχουν απολυμανθεί και θα επαναλαμβάνονται τακτικά οι απολυμάνσεις. Όσον αφορά τις βάρκες και τα σωσίβια θα απολυμαίνονται έπειτα από κάθε διαδρομή. 

 

 

Το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινές και Σαββατοκύριακα από τις 9:00 έως τις 17:00 (το ταμείο είναι ανοικτό έως τις 16:45).

 

 

Ακολουθήστε μας στα social media , facebook  , youtube ,twitter   , instagram

Φωτογράφηση και Βιντεοσκόπηση γάμων – βαπτίσεων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων


Δημιουργία και ψηφιακών άλμπουμ

Alexandros Bougadis Photographer

You may also like

Κοινοποίηση: