Προτάσεις

Έκθεση φωτογραφίας στην Myro Garelly Θεσσαλονίκης με συμμετοχή Σπαρτιατών

 

Έκθεση Φωτογραφίας σε Gallery στην Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή του δικού μας Αλέξανδρου Μπουγάδη και πολλών άλλων καταξιωμένων φωτογράφων. 

Όσοι βρίσκεστε στην όμορφη Θεσσαλονίκη μας να την επισκεφτείτε και να θαυμάσετε υπέροχες φωτογραφίες τόσο από την Λακωνία όσο και της Ελλάδας μας.

Το Greece in Focus είναι μια έκθεση φωτογραφίας με Έλληνες φωτογράφους που μέσα από τη ματιά τους μας δείχνουν τις ομορφιές της χώρας μας.

Οι φωτογραφίες τους θα εκτεθούν στη Myro Gallery, Νικηφόρου Φωκά 8, από τις 24 έως και τις 30 Ιουνίου και ώρα 17:00-21:00 , με την ημέρα των εγκαινίων να λαμβάνει χώρα την 28η Ιουνίου στις 19:00.

Η έκθεση αυτή είναι μια ευγενική χορηγία της εταιρείας Condito , η οποία θέλει να ενισχύσει την ανάπτυξη της φωτογραφίας στην Ελλάδα, ώστε να υπάρξει το υπόβαθρο για περισσότερες εκθέσεις.

Έχουμε τη χαρά η μια εκ των φωτογράφων μας που είναι και γλύπτρια, να μας τιμά με κάποια γλυπτά της στο χώρο.

Η Μαρία Μανδάκη διδάχτηκε γλυπτική στη Φλωρεντία. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με μάρμαρο, σίδερο και γυαλί ενώ το 2017 ολοκληρώθηκε η συλλογή της με τίτλο Συναισθήματα.

Επιμελήτρια έκθεσης: Foteini Tsanidou

Γενική επιμελήτρια MYRÓ Gallery: Evi Kirmakidou Artist-Greece

Το Greece in Foucs αποτελεί αυτόνομο project εντός των πλαισίων του Turkish Art Week που διοργανώνει η MYRÓ Gallery από τις 24 έως και τις 30 Ιουνίου του 2019, με την ημέρα των εγκαινίων να λαμβάνει χώρα την 28η Ιουνίου στις 19:00.

Οι συμμετέχοντες είναι :

1))AGIANNIDI ELLI

2)APOSTOLIDOU DESPOINA

3)BABLIS DIMOS

4)BOUGADIS ALEXANDROS

5)DEINA CHRYSA

6)DRAKOU ELENI

7)ZERBOULI EFI

8)GEREBAKANIS DIMITRIS

9)KARADOUKAS PANOS

10)LAZARIDIS KOSTAS

11)LORUSSO MICHAEL

12)MANDAKI MARIA

13)MELACHRINAKI TINA

14)METAXAS DIMITRIS

15)PANTAZIDOU EUGENIA

16)PAPADOPOULOS PAVLOS

17)PAPACHRISTOU VASSILIKI

18)PAVLIDIS PAVLOS

19)RIGOULIS KONSTANTINOS

20)SOUMELIDIS GIORGOS

21)TRIANTAFILLOPOULOS JOHN

22)TSANIDOU FOTEINI

23)VERGADOS GEORGE

 

Ο Αλέξανδρος Μπουγάδης έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις ανά την Ελλάδα μέσα από φωτογραφικές ομάδες ,  αλλά είναι η πρώτη του φορά που του γίνετε πρόταση να συμμετέχει με 5 φωτογραφίες του σε Gallery , εκ των οποίων οι τέσσερις είναι τοπίο της Λακωνίας.
Το 2019 έλαβε 2 βραβεία και πολλές διακρίσεις. 

 

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: