Έκτακτη Γενική Συνέλευση Ε.Π.Ο. ζητά ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Λακωνίας.

 

«Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Ε.Π.Ο.»

 

Κ. Πρόεδρε ,

Παρακολουθώ ,με ιδιαίτερη προσοχή τα τελευταία γεγονότα που γίνονται στο πρωτάθλημα της S.L. που τυγχάνουν και μέλη της Ομοσπονδίας οι ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό Πρωτάθλημα και βλέπουμε τόσο η Πολιτεία , η FIFA,η UEFA να συζητούν , να παίρνουν αποφάσεις για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και Εμείς να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στις οποίες όχι μόνο πρέπει να έχουμε άποψη αλλά και συγκεκριμένη θέση για το παρόν και το μέλλον της πορείας του ,που δυστυχώς μας δυσφημεί εντός και εκτός Ελλάδος.

Ζητώ, άμεση σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας στην οποία να παρευρεθεί ο κ. Υφυπουργός Αθλητισμού , οι Πρόεδροι της UEFA,της  FIFA αλλά και όλοι οι Πρόεδροι των ομάδων της S.L. ώστε από κοινού να μπει ένα τέλος στον κατήφορο του Ποδοσφαίρου στην Χώρα μας.

Δεν πάει άλλο ,πέρσι ψηφίστηκε το Καταστατικό με την ευλογία FIFA και UEFA που στο δρόμο για το Πρωτοδικείο είχε αλλαγές….., εγκρίθηκε από την νέα Διοίκηση της Ε.Π.Ο. ο Πειθαρχικός Κώδικας και είχαμε αλλαγές και σχόλια που δείχνουν ότι υπάρχει ζήτημα ως προς την εφαρμογή του , επιβλήθηκαν ποινές σε πρόσωπα που συμμετέχουν στα Όργανα της Ομοσπονδίας από την Επιτροπή Δεοντολογίας και αυτά ασκούν ακόμα καθήκοντα, τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε όλοι μας ,ότι μέχρι εδώ δεν πάει παραπέρα!!!!

Αναμένω , από Εσάς και τα μέλη της Ε.Ε. που σίγουρα αντιλαμβάνεστε που ακριβώς βρίσκεται σήμερα το ποδόσφαιρο να πραγματοποιηθεί η Συνέλευση και να δοθεί ένα τέλος στην σημερινή εικόνα και να γίνει μια συνολική επανεκκίνηση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.   

                                                     

Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς

           Παν. Καρράς

Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Λακωνίας       

                                                        

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: