Έλενα Κουντουρά από το μόντελινγκ στην πολική & από την ΝΔ στο ΣΥΡΙΖΑ

304{icon} {views}

 

Η Έλενα Κουντουρά ξέρει αρκετά καλά πως μπορεί από τον έναν χώρο να πάει στον άλλων και πως από ένα κόμμα που είναι δεξιό να πάει στο κέντρο και μετά αριστερά… 

Ποια είναι η νυν Υπουργός Τουρισμού 

Η Έλενα Κουντουρά  είναι Ελληνίδα πολιτικός, Υπουργός Τουρισμού στις Κυβερνήσεις Τσίπρα του 2015, ανεξάρτητη βουλευτής Α΄ Αθηνών εκλεγμένη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Παλαιότερα εκλεγόταν με τη Νέα Δημοκρατία. Πριν την ενασχόλησή της με την πολιτική, υπήρξε μοντέλο με σημαντική διεθνή καριέρα, διευθύντρια γυναικείων περιοδικών και αθλήτρια στίβου.

 

 

Μια πλούσια πολιτική σταδιοδρομία που αλλάζει συνεχώς κόμμα και ιδέες σαν ανεμοδούρα.

Στις εκλογές του 2004, εξελέγη βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ το 2007 και το 2009 ήταν πρώτη επιλαχούσα, παρότι συγκέντρωσε χιλιάδες περισσότερους σταυρούς σε σχέση με το 2004 που εξελέγη. Το Νοέμβριο του 2011 η Έλενα Κουντουρά επανήλθε στη Βουλή, όταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα για να υπουργοποιηθεί στην κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου Τον Φεβρουάριο του 2012 καταψήφισε το «Μνημόνιο 2» παραβαίνοντας τη γραμμή του κόμματος και ο Αντώνης Σαμαράς τη διέγραψε από τη Νέα Δημοκρατία.

Στις διπλές εκλογές Μαΐου και Ιουνίου 2012 εξελέγη βουλευτής Α΄ Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ το 2014 ανέλαβε Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του Κινήματος.

Τον Ιανουάριο 2015 έγινε Αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού στην Κυβέρνηση Τσίπρα του Ιανουαρίου του 2015, στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, θέση την οποία διατήρησε και στην Κυβέρνηση Τσίπρα του Σεπτεμβρίου 2015.

Στον Ανασχηματισμό της Κυβέρνηση Τσίπρα του Σεπτεμβρίου 2015 στις 5 Νοεμβρίου 2016 αναβαθμίστηκε από Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, σε Υπουργός Τουρισμού.

Στις 14 Ιανουαρίου 2019, η Έλενα Κουντουρά διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, εξαιτίας της πρόθεσής της να στηρίξει την κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα μετά την αποχώρηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από την κυβέρνηση την προηγούμενη ημέρα.

Τελικά υπάρχουν στις μέρες μας άνθρωποι που ψηφίζουν κάποιους πολιτικούς που δεν έχουν μαι σταθερή γραμμή και μια σταθερή πολιτική διαδρομή ; πρέπει να καταλάβουμε ότι κάποιοι απλά νοιάζονται για μία θέση ή για μία δουλειά , στην Ελλάδα της ανεργίας κάνεις τα πάντα για μια θέση ακόμα και πολιτικός…

 

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: