Ένας νέος σύλλογος για την ανάδειξη του Μυστρά.

387{icon} {views}

 

Με μεγάλη προσέλευση ψηφοφόρων από την Αθήνα και τη Λακωνία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 14 Απριλίου στο Μυστρά οι αρχαιρεσίες για την εκλογή διοικητικού συμβουλίου του νεοσύστατου συλλόγου με την επωνυμία «Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής Πολιτείας Μυστρά».

Το πρώτο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Δημήτριος Καστάνης πρόεδρος, Κωνσταντίνος Βαχαβιώλος αντιπρόεδρος, Ιωάννης Λαζαρίδης γενικός γραμματέας, Αγγελική Αργειτάκου ειδική γραμματέας, Ηλίας Περγαντής ταμίας, Πολυζώης Κουρκούλης μέλος και Παναγιώτα Στασινοπούλου μέλος.

Σημαντικές προσωπικότητες συμμετέχουν στο νέο φορέα, που μέχρι στιγμής αριθμεί πάνω από 150 μέλη και σκοπό έχει την ανάδειξη του Μυστρά ως διεθνούς, πολιτισμικού, επιστημονικού, επιμορφωτικού, ψυχαγωγικού κέντρου εξερεύνησης, προσέγγισης και προβολής της βυζαντινής, πολιτισμικής και γεωπολιτικής κληρονομίας και μέσω αυτής της πολιτισμικής και οικονομικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.

Μέχρι τη δημιουργία της ιστοσελίδας του συλλόγου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210 3212812, 6944304341 (Δ. Καστάνης, e-mail: kastanis21@yahoo.gr) και 27315 50978, 6987721743 (Γ. Λαζαρίδης, e-mail: inlazaridis@gmail.com).

 

φωτογραφίες Αλέξανδρου Μπουγάδη

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: