Ειδήσεις Σωμάτων ΑσφαλείαςΠυροσβεστικά Νέα

Έντονες βροχοπτώσεις στα βόρεια προάστια των Αθηνών, Επιχείρηση διάσωσης ορειβατών στον Όλυμπο.

434{icon} {views}

Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος.

 

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που εκδηλώθηκαν στις περιοχές Κηφισιάς, Βριλησσίων, Μελισσίων και Αμαρουσίου του νομού Αττικής στις 26-7-2018 το μεσημέρι, η Υπηρεσία μας δέχθηκε 297 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια κυρίως κατοικιών και επιχειρήσεων, καθώς και για παροχή βοήθειας. Άμεσα συγκροτήθηκαν 35 συνεργεία με 105 πυροσβέστες και πραγματοποιήθηκαν συνολικά 85 αντλήσεις και 4 μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία. Οι αντλήσεις συνεχίζονται και σήμερα.

Στις 24/07/2018 ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας για τη διάσωση δύο ορειβατών που είχαν εγκλωβιστεί σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Στεφάνι Ολύμπου. Άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα διάσωσης αποτελούμενη από 30 πυροσβεστικούς υπαλλήλους με οχτώ οχήματα από την Π.Υ Ελασσόνας, την Π.Υ. Κατερίνης και από τις 2η, 4η, 5η και 8η Ε.Μ.Α.Κ., οι οποίοι αρχικά διέσωσαν και μετέφεραν τραυματισμένο τον Ζ.Δ. 52 ετών στο καταφύγιο «Αποστολίδης», ενώ οι προσπάθειες προσέγγισης του δεύτερου ορειβάτη Κ.Α. 42 ετών συνεχίστηκαν και ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ με την ανάσυρση του, χωρίς σημάδια ζωής.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

Spartavoice.gr Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας με το χαμηλότερο κόστος το μήνα.
Επικοινωνία

You may also like

Κοινοποίηση: