Έντονη αστάθεια του καιρού για την Τρίτη 10.9.2019

Αστάθεια, θα σημειωθεί και μάλιστα έντονη την Τρίτη 10.9.2019 στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα της Ελλάδας με έμφαση όμως την Πελοπόννησο.

 

 

Πιο Αναλυτικά, το μεσημέρι θα υπάρχει  ανάπτυξη των  νεφώσεων που θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους με αποτέλεσμα αυτές να πυκνώσουν και να σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Πελοποννήσου, ( Μεγαλόπολη, Τρίπολη, Ταΰγετος, Ζαχάρω, Βουτιάνους, Κοσμάς) και άλλες τέτοιες περιοχές, μπόρες και καταιγίδες όπου πολύ πιθανόν να έχουν έντονο χαρακτήρα.

 


Σύμφωνα, με τα τελευταία στοιχεία  λόγο των ικανοποιητικών δεικτών αστάθειας Cape πολύ πιθανόν να σημειωθούν και λίγες χαλαζοπτώσεις κυρίως προς το απόγευμα. Για τα υπόλοιπα τμήματα της Πελοποννήσου φαίνονται αυξημένες νεφώσεις όπου όλο ένα και θα πυκνώνουν προς το απόγευμα της σημερινής ημέρας και δεν αποκλείεται να σημειωθεί κάποια μπόρα ασθενούς έντασης όπου γρήγορα θα σταματήσουν και ο καιρός προς τις Πρώτες Βραδινές ώρες θα αρχίσει να βελτιώνεται.

 


Λίγο, προσοχή προς το απόγευμα σε Αιτωλοακαρνανία, Αγρίνιο, Ναύπακτο, Αιτωλικό και Μεσολόγγι εκεί τα φαινόμενα ίσως έχουν έντονο χαρακτήρα με συνοδεία ισχυρών ανέμων και χαλαζοπτώσεων.

Με Εκτίμηση Κωνσταντίνος Σμπυράκος 
www.kairos.gr

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: