Αθλητικά Νέα.

Έρχεται το Spartan Race

 

Γνωρίζατε ότι ο όρος SPARTAN-Σπαρτιάτης χρησιμοποιείται παγκοσμίως για να περιγράψει άνθρωπο δυναμικό, σκληραγωγημένο, ολιγαρκή και αγωνιστή; Οι SPARTANS λοιπόν είναι πολύ μεγαλύτεροι σε αριθμό απ’ότι νομίζατε.

 

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που μία κορυφαία, παγκόσμια διοργάνωση αγώνων με εμπόδια (OCR) έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί τον παραπάνω όρο στον τίτλο που φέρει. Αναφερόμαστε φυσικά στην SPARTAN και στη σειρά αγώνων SPARTAN RACE που παρά την ονομασία , ουδεμία σχέση έχoυν με τοπικού χαρακτήρα διοργανώσεις στην πόλη της Σπάρτης. Αντίθετα οι αγώνες πραγματοποιούνται σε επιλεγμένες τοποθεσίες (περισσότερες από 30 χώρες) σε όλο τον κόσμο: από την Aμερική μέχρι την Αυστρία, από την Κίνα μέχρι τον Καναδά και… φυσικά την Ελλάδα και την ΣΠΑΡΤΗ, την πόλη η ιστορία της οποίας ενέπνευσε τον Joe de Sena να παρακινήσει 1.000.000 ανθρώπους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

 

 

Η πόλη όμως δεν φιλοξενεί κάποιο κλασσικό αγώνα SPARTAN.
Στην ιστορική Σπάρτη θα λάβει χώρα το τριήμερο 4-6 Νοέμβρη, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trifecta, ένα μοναδικό γεγονός από το οποίο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απουσιάζετε! Μιας και προβλέπονται αγωνίσματα για όλα τα επίπεδα αθλητών, αποχωρήσου τον καναπέ σου, φόρεσε τα αθλητικά σου και δοκίμασε να τεστάρεις τα όρια σου ή απλά παρακολούθησε και θαύμασε το μέγα αθλητικό γεγονός και το ψυχικό και σωματικό σθένος των διαγωνιζόμενων.

 

 

Μάθε περισσότερες πληροφορίες στο website της διοργάνωσης : https://www.spartan.com/

 

πηγή real sparta

φωτογραφίες αρχείο Αλέξανδρου Μπουγάδη

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας τα 2 ποιο κάτω link από τους αγώνες του 2019 
ΕΔΩ   και  ΕΔΩ 

************

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Βραβείο Ικανοποίησης Πελατών Greek Awards 2021
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer
Μέλος  Ομίλου UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε

Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

εκτύπωσες σε κούπα σε 5 λεπτά !!!!

 

 

 

 

*****

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: