Έτοιμος για υπερχείλιση ο Ευρώτας στην Σκάλα

1666{icon} {views}

 

Πληροφορίες έρχονται ότι ο Ποταμός Ευρώτας στην Σκάλα Λακωνίας είναι έτοιμος για υπερχείλιση.

Η στάθμη του Ποταμού έχει ανέβει πάρα πολύ και έχει γίνει πολύ επικίνδυνη όλη αυτή η Κατάσταση γιατί δίπλα υπάρχει η Σκάλα κατοικημένη περιοχή, γεωργικές εκτάσεις αλλά είναι και ο κόμβος ένωσης που περνούν τα οχήματα για τα υπόλοιπα χωριά. 

Δυστυχώς, τις επόμενες ώρες θα συνεχιστεί ισχυρή βροχή όπως δείχνει το Προγνωστικό Περιοχικό μας μοντέλο (kairos.gr)  Αίολος, όπου τρέχει με μεγάλη ανάλυση με ανανέωση κάθε 4 ώρες.
Έτσι λοιπόν, Μεγάλη Προσοχή σε Νότια, Ανατολική και Δυτική Πελοπόννησο, θα δεχθεί τις Βραδινές ώρες 10-1-2019, από 11-1-2019 τις μεσημβρινές ώρες και μέχρι τις Απογευματινές ώρες πολύ μεγάλα ύψη βροχής.

Με Εκτίμηση Κωνσταντίνος Σμπυράκος
www.kairos.gr

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση (10-1-2019 / 19:00)  που έχουμε είναι ότι η στάθμη του ποταμού είναι στα επιθυμητά όρια , στην περιοχή υπάρχει και Πυροσβεστική Υπηρεσία για άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος προς το παρόν δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία

 

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: