Λακωνία

Ήρθαν τα Χριστούγεννα Στην Μάνη.

1633{icon} {views}

Το Γύθειο φόρεσε τα γιορτινά του.

dsc_0067-750x449

Παρά το τσουχτερό κρύο πλήθος κόσμου βρέθηκε στην πλατεία Δημαρχείου στο Γύθειο για να παρακολουθήσει τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και να επισκεφτεί το χριστουγεννιάτικο χωριό που για ακόμα μια χρονιά είναι έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος αφού απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκομένους μέτρησε αντίστροφα με τα μικρά παιδιά ώστε να φωταγωγηθεί το δέντρο δίνοντας μια πιο γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη.

Η πλατεία γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα, τα παιδιά επισκέπτονταν τα σπιτάκια του χωριού, έπαιζαν στο τραμπολίνο, φωτογραφίζονταν με το μικρό πόνι και τον Άγιο Βασίλη.

Η φιλαρμονική του Δήμου Ανατολικής Μάνης, η χορωδία από το μουσικό εργαστήρι Γυθείου και τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων ”Λήδα” και ”Τερψιχόρη” διασκέδασαν καλλιτεχνικά το κοινό με το πλούσιο πρόγραμμά τους.

Το παγοδρόμιο .

dsc_0016-750x450

Ας απολαύσουμε τις μέρες των Χριστουγέννων  και ας παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις του Δήμου, οι οποίες έχουν σχεδιασθεί και για τους μικρούς και για τους μεγάλους.

dsc_0147-750x483 dsc_0010-750x575

http://githio-click.gr

You may also like

Κοινοποίηση: