Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Σπάρτης από το ανάρμοστο παρκάρισμα

470{icon} {views}

Αγανακτισμένη και εγώ διαβάζοντας την είδηση με το ανάρμοστο παρκάρισμα γείτονα συμπολίτη μας βγήκα μία βόλτα στη Σπάρτη και εγώ να καταγράψω όλους αυτούς που παρκάρουν όπου θέλουν ,όπως θέλουν σε αντίθεση με εμάς που είμαστε τα κορόιδα που ψάχνουμε κανονικό και νόμιμο πάρκινγκ.

 

Δεν ήταν και δύσκολο το εγχείρημα μου καθώς με μία βόλτα στη Σπάρτη μέσα σε 20 λεπτά κατέγραψα αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Έδωσα έμφαση στο μόνιμο πάρκινγκ και όχι στο επιπόλαιο των ολίγων λεπτών.Παρατήρησα ότι άτομα μπαίνουν στο ανάποδο ρεύμα γιατί εκεί είναι το σπίτι τους και παρκάρουν κανονικά. Παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια όλο το αμάξι γιατί εκεί είναι το μαγαζί το σπίτι τους. Καβαλάνε τα πεζοδρόμια με τις δύο ρόδες για να εξοικονομήσουν χώρο. Έτσι την πληρώνουν οι πεζοί που δεν έχουν πεζοδρόμιο να κυκλοφορήσουν, οι μητέρες με τα καροτσάκια οι ανάπηροι με τα αμαξίδια , τα μικρά παιδιά και εμείς τα κορόιδα που ψάχνουμε κανονικό πάρκινγκ.

 

Της τρελής όμως γίνεται στον Άγιο Νίκωνα στον αύλειο χώρο του. Πού να γυρνάνε οι κακόμοιροι οι οδηγοί γύρω-γύρω να βρούνε πάρκινγκ όπως κάνουμε όλοι μας; Καταλαμβάνουν και καταπατούν αυτόν τον χώρο εκμεταλλεύοντας και τον ίσκιο που προσφέρουν τα δύο δέντρα που υπάρχουν εκεί και καλά κάνουν αφού αδιαφορούν οι άρχοντες του δήμου και της ενορίας του Αγίου Νίκωνος ,παρότι βρίσκεται το σημείο αυτό στο κέντρο της Σπάρτης.

Στην υγειά των κορόιδων λοιπόν…

 

Γράφει πόλιτης της Σπάρτης

 

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: