Αδαμαντία Τζανετέα: Αναβαθμίζουμε τα Κέντρα Υγείας της Λακωνίας

412{icon} {views}

 

 

Μετά από εισήγηση της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντίας Τζανετέα εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η σκοπιμότητα και η αναγκαιότητα της χρηματοδότησης από το ΕΠ Πελοποννήσου 2014-2018 της πράξης ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 200.000 ευρώ.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα σε δήλωση της τόνισε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξασφάλισε σύμφωνα με το στρατηγικό της σχεδιασμό   τους απαραίτητους πόρους για την αναβάθμιση των μονάδων Υγείας της Λακωνίας. Ήδη έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση του Κέντρου Υγείας Νεάπολης με προϋπολογισμό 200.000ευρώ, του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης με προϋπολογισμό 180.000 ευρώ και του Κέντρου Υγείας Γυθείου με προϋπολογισμό 191.800 ευρώ.

Μετά την ένταξη των παραπάνω έργων από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κύριο Πέτρο Τατούλη  στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Πελοποννήσου 2014-2018 θα ξεκινήσει άμεσα δημοπράτηση των έργων.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

                                                             

You may also like

Κοινοποίηση: