Επικαιρότητα.

ΑΚΚΕΛ- Άρση της απαγόρευσης κυνηγιού και ψαρέματος εν μέσω lockdown

Επιστολή στους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, με κοινοποίηση στον Πρωθυπουργό, έστειλε το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας για να αρθεί η ακατανόητη και βλακώδης απαγόρευση κυνηγιού και ψαρέματος ως μέτρο κατά του κορονοϊού.

 

ΑΚΚΕΛ προς Υπουργούς και Πρωθυπουργό: Κάντε άρση της απαγόρευσης κυνηγιού και ψαρέματος εν μέσω lockdown.

Κύριε Υπουργέ

Δύο από τα θύματα μετά από το δεύτερο lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση, είναι το κυνήγι και το ψάρεμα. Με τη γνώριμη μέθοδο που εφαρμόζει η κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχετε, αυθαίρετα και χωρίς λογοδοσία ή αναλογικότητα στις ενέργειες, που τις δικαιολογεί ως μέτρα κατά του κορονοϊού, έθεσε απαγόρευση και ουσιαστικά σε αυτά που είναι αθλήματα, όπως το κυνήγι, όπου ο πολίτης είναι μόνος του μέσα σε μία ανοιχτή έκταση και είναι εξαιρετικά απίθανο έως πρακτικά αδύνατο να μολύνει άλλους ή να μολυνθεί ο ίδιος από οποιαδήποτε μεταδιδόμενη ασθένεια. Ομοίως φυσικά ισχύουν για το ψάρεμα.

Σάς καλούμε να προχωρήσετε σε ενέργειες που θα σταματήσουν την απαγόρευση για το κυνήγι και το ψάρεμα απλώς διότι είναι εκτός πραγματικότητας και φυσικά δεν δικαιολογείται επιστημονικά ή κοινωνικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Επίσης σάς καλούμε να επιδείξετε επιτέλους ατομική ευθύνη και να παραδεχτείτε στην κυβέρνηση ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του υγειονομικού κινδύνου άσχετα αν είναι απλή επιδημία, πανδημία κλπ, ήταν και είναι αποτυχημένα και αδικαιολόγητα εχθρικά εναντίων των πολιτών. Οι πολίτες  αμφισβητούν εσάς ως κυβέρνηση και πολύ ορθά δεν σας εμπιστεύονται διότι αποτελείτε ένα συνονθύλευμα διαπαραταξιακής διαφθοράς από όλα τα κόμματα που είχαν περάσει και κυρίως αυτά που στήριξαν και προώθησαν τα μνημόνια. Δεν είναι δυνατόν να κατηγορείτε οποιουσδήποτε δεν δέχονται τον Δρ. Γιόζεφ Μέγκελε να κάνει πειραματισμούς πάνω τους.

Σε αυτή την κατεύθυνση αφού άρετε την απαγόρευση στο κυνήγι και στο ψάρεμα, ο κ. πρωθυπουργός να παραδεχτεί ότι κακώς δεν μπήκε σε καραντίνα ώστε να αποδείξει ότι ο ίδιος έχει κοινωνική ευθύνη και ατομική ευθύνη όταν αποδείχτηκε ότι έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα, τον βουλευτή Έβρου Σταύρο Κελέτση, στην Σαμοθράκη.

Με τιμή
Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης
Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ

 

You may also like

Κοινοποίηση: