Πολιτική

ΑΚΚΕΛ : αλητεία Μητσοτάκη κατά των Ελλήνων άνω των 60ετών

Το ΑΚΚΕΛ καταγγέλλει την αλητεία Μητσοτάκη κατά των Ελλήνων άνω των 60ετών, που τούς επιβάλλει χαράτσι ή εμβόλιο

 

 

Το ΑΚΚΕΛ δεν μπορεί να βρει λόγια για να καταγγείλει την αλητεία και την απάνθρωπη διαστροφή του Μητσοτάκη κατά των συμπολιτών μας που έχουν ξεπεράσει το 60ο έτος της ηλικίας τους οι οποίοι τώρα βλέπουν ότι θα υποχρεωθούν από τον Μητσοτάκη να πληρώσουν 100 ευρώ κάθε μήνα από τη σύνταξή τους, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν τους φτάνει, διότι αυτό το ναζιστόμουτρο που το “παίζει” πρωθυπουργός, τούς στήνει στα 6 μέτρα όπως έκαναν οι Ναζί (οικογενειακοί φίλοι του) στην Κατοχή.

Τους εκτελεί διότι πολύ σωστά δεν εμπιστεύονται αυτή τη διεφθαρμένη συμμορία των Μητσοτάκη-Σημίτη που εμφανίζεται ως κυβέρνηση και ξέρουν πολύ καλά ότι το εμβόλιο που θέλουν να τους υποχρεώσουν να κάνουν όχι μόνο δεν τους προστατεύει, αλλά αντίθετα μπορεί να τους κλείσει ραντεβού με τον Άγιο Πέτρο πολύ πιο γρήγορα και να γεμίσει τις τσέπες του τουρκογερμανικού εμβολίου της Pfizer-Biontech.

Ενώ έχουν καταστρέψει το Σύστημα Υγείας με τα Μνημόνια, ρίχνουν την ευθύνη στους πολίτες … διότι «το σύστημα υγείας δεν μπορεί να σηκώσει τις απαιτήσεις της πανδημίας».

Το διεστραμμένο και διεφθαρμένο καθεστώς Μητσοτάκη στοχοποιεί μία-μία κοινωνική ομάδα για υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο οποίος εκτός του ότι το Συμβούλιο της Ευρώπης αποφάσισε ότι είναι παράνομος, απαγορεύεται δια ροπάλου από τον Κώδικα της Νυρεμβέργης ως εμφανέστατα ναζιστική πρακτική διότι είναι ιατρική παρέμβαση στο ανθρώπινο σώμα χωρίς την ουσιαστική συγκατάθεση του ανθρώπου.

Οι Έλληνες χρειάζεται να δούμε και να καταλάβουμε ότι πρέπει ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε αυτή τη χολέρα που αποτελεί το κυβερνητικό καθεστώς της Νέας Δημοκρατίας και του Σημιτισμού και όλων των δορυφόρων τους.

Παλαιότερα επίσης υπήρξε ένας Σαρτζετάκης που δίκασε και καταδίκασε τους χουντικούς. Σήμερα ΟΛΟΙ οι δικαστικοί στην Ελλάδα δεν φτάνουν να βγάλουν έναν Σαρτζετάκη για τους ασύγκριτα χειρότερους και σιχαμένους χουντικούς;

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

 

 

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
youtube channel
Instagram 
twitter

You may also like

Κοινοποίηση: