ΑΚΚΕΛ: Μνημόνιο12,5 δις μάς επέβαλαν με τον Μητσοτάκη

ΑΚΚΕΛ: Μνημόνιο12,5 δις μάς επέβαλαν με τον Μητσοτάκη οι Ναζί της Ευρώπης και αυτός χαίρεται

 

 

 

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) ξεκαθαρίζει στον ελληνικό λαό ότι ο Μητσοτάκης δέχθηκε Νέο Μνημόνιο 12,5 δισεκατομμυρίων ευρώ και συνέχιση του άνομου εξωτερικού  ελέγχου των Ελλήνων πολιτών. Τα παπαγαλάκια αρχίζουν να το παρουσιάζουν ως επίτευγμα. Από τη στιγμή που οι τοποτηρητές του Ναζισμού επέβαλαν και τη μορφή δανείων στη χρηματοδότηση της αντιμετώπισης των καταστροφών από τον χειρισμό της κρίσης του κορονοϊού, επέβαλαν στην πράξη ένα εργαλείο ελέγχου των κοινωνιών στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά κυρίως στην Ελλάδα. Η «επιχορήγηση» και οι μελλοντικές χρηματοδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ κλπ είναι απλώς το δόλωμα και είναι αμφίβολο τι και πόσα θα λάβει τελικά η Ελλάδα, διότι και αυτά είναι υπό έγκριση μετά από διερεύνηση. Και ο Μητσοτάκης τελικά θα έχει το Μνημόνιό του.

Τις τελευταίες μέρες γίναμε θεατές μιας θεατρικής παράστασης για ένα θέμα που οι υποτιθέμενες αρχές και αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης το έλυναν σε μερικά λεπτά, αν φυσικά αυτές λειτουργούσαν στις μέρες μας και δεν είχαν (προ  καιρού) προδοθεί από το σύνολο των ηγεσιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συναντήθηκαν, υποτίθεται, για να βρούνε λύση στήριξης της κοινωνίας των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά από τα μέτρα που η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση συντονισμένα συμφώνησε και πήρε, υποτίθεται για να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο του κορονοϊού.

Οι αρχές και αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα όριζαν έναν και μόνο έναν μονόδρομο αντιμετώπισης των προβλημάτων, δηλαδή την πλήρη και χωρίς όρους στήριξη των κοινωνιών και την επούλωση των πληγών κάθε μορφής και σε κάθε τομέα που δημιουργήθηκαν. Αυτή θα ήταν η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η Ελλάδα και προφανώς οι άλλες χώρες δέχθηκαν να γίνουν μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αντί όμως για ευρωπαϊκή αλληλεγγύη αντιμετώπισαν ναζιστική λύσσα από τον πυρήνα που ελέγχει την Ε.Ε., δηλαδή τη Γερμανία και τα ολλανδικής, βορειοευρωπαϊκής κλπ σύνθεσης πλοκάμια της.

Όλα αρχίζουν να αποκαλύπτονται για το ποιοί ωφελούνται από την ιστορία με τον κορονοϊό COVID-19, τί ρόλο παίζει ο ένας και ο άλλος και οι συμμορίες συμφερόντων που επέβαλλαν φίμωση και σταλινικό έλεγχο αρχικά στους επιστήμονες και στους πολίτες, για να φέρουν οικονομική καταστροφή και να μας περάσουν μετά σε «μονόδρομο» μέτρων. Τα μοντέλα πρόβλεψης που προέβλεπαν ότι “θα έχουμε καταστροφές και μαζικούς θανάτους”, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο κ. Μόσιαλος προ μηνών, καταστρώθηκαν από Γερμανούς και κανένας άλλος δεν είχε συμμετοχή στην διαμόρφωση αυτών των μοντέλων πρόβλεψης, ενώ η τροφοδοσία τους με δεδομένα έχει καταγγελθεί από επιστήμονες ότι ήταν ελλιπέστατη και ερασιτεχνική.

Όταν στη συνέχεια βλέπουμε το γερμανικό στοιχείο μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση να χρησιμοποιεί την κατάσταση (που δημιουργήθηκε σε μεγάλο βαθμό και λόγω αυτών των γερμανικών μοντέλων πρόβλεψης) για ουσιαστική αναστολή κυριαρχίας των κρατών, έχουμε υποχρέωση να αμφισβητήσουμε όλα όσα υποστήριξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη σχετικά με την αντιμετώπιση του κορονοϊού σε όποιες διαστάσεις και αν είναι η απειλή.

Η δικαστική διερεύνηση ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.

ΑΚΚΕΛ 

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: