Αθλητικά Λακωνίας.

Αλλαγή ονόματος για την Α.Ε Πελλάνας – Καστορείου

Η επίσημη ανακοίνωση της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου για την αλλαγή ονομασίας

 

 

Ο Πρόεδρος, Γεώργιος Σκαφιδάς, και το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου ανακοινώνουν την απόφασή τους για αλλαγή ονομασίας της ομάδας. 

Με αίσθημα ευθύνης και υπερηφάνειας αλλάζουμε την ονομασία της Αθλητικής Ένωσης Πελλάνας Καστορείου σε όνομα που θα έχει ως βάση το όνομα της Σπάρτης.

Λαμβάνοντας υπ’όψιν την προοπτική, τη συνέχεια και το μέλλον που ονειρευόμαστε να έχει η ομάδα μας αλλάζουμε την ονομασία της, ικανοποιώντας το αίτημα όλων των Σπαρτιατών, συναινώντας στις προσδοκίες των υγιών παραγόντων, φιλάθλων και τιμώντας την ιστορία της ένδοξης πόλης της Σπάρτης.

Διευκρινίζουμε ότι δεν υπήρξε, ούτε θα υπάρξει στο μέλλον πιθανότητα συνένωσης με κάποια ομάδα.

Το εγχείρημά μας αφορά μετονομασία του τίτλου του δικού μας καθαρού ΑΦΜ.

Σε αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε να ζητήσουμε την έμπρακτη στήριξη των επιχειρηματιών, του φίλαθλου κόσμου, και των φορέων της πόλης της Σπάρτης.

Έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για την εύρεση της κοινής αποδεκτής νέας ονομασίας που θα βασίζεται στο όνομα της πόλης Σπάρτης καθώς και για την οργάνωση της λειτουργίας της ομάδας. 

Χθες Κυριακή 23 Ιουνίου έγινε στο Μενελάϊον μια πρώτη συνάντηση με τους φορείς, παράγοντες και φιλάθλους της πόλης και του Νομού και κατά την διάρκεια της εβδομάδας θα κορυφωθούν οι συναντήσεις με όποιον επιθυμεί να στηρίξει το ποδόσφαιρο της Σπάρτης.

Μέλημα μας είναι η στελέχωση της νέας διοίκησης της ομάδας με υγιείς παράγοντες που αγαπούν την πόλη και το ποδόσφαιρο.

Απώτερος σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο την ένδοξη πόλη της Σπάρτης.

Για τις εξελίξεις θα ενημερώνεστε από την επίσημη σελίδα μας στο facebook Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου στο facebook καθώς και από τα αξιόπιστα ΜΜΕ της Λακωνίας.

You may also like

Κοινοποίηση: