Ανέγερση γυμναστηρίου στη Νεάπολη

 

 

Ένταξη  του έργου: «Ανέγερση κτιρίου γυμναστηρίου Νεάπολης (Γυμνασίου, ΓΕΛ, Νεάπολης, 1ου ΕΠΑΛ ) στην Δ.Κ. Νεάπολης, Δημ .Ενότητας Βοιών του Δήμου Μονεμβάσιας» από την   Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μετά από εισήγηση της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδ. Τζανετέα το  Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την υπ΄ αριθμόν 52/2019 Απόφασή του, ενέταξε στο τεχνικό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων το έργο: «Ανέγερση κτιρίου γυμναστηρίου Νεάπολης (Γυμνασίου, ΓΕΛ, Νεάπολης, 1ου ΕΠΑΛ ) στην Δ.Κ. Νεάπολης, Δημ .Ενότητας Βοιών του Δήμου Μονεμβάσιας» προϋπολογισμού 1.500.000,00€, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Μονεμβασίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.                                                  

   Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα επισήμαναν  την σημαντικότητα του έργου για την μαθητιώσα νεολαία της Νεάπολης, αλλά και των τοπικών ομάδων. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων  και επιβεβαιώνει την συνεχή και άριστη συνεργασία του Δήμου Μονεμβασίας και του Δημάρχου κ. Ηρακλή Τριχείλη και της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε θέματα υποδομών και όχι μόνο.

Επιπροσθέτως, στο τελευταίο περιφερειακό Συμβούλιο και μετά από σχετική εισήγηση της κ. Τζανετέα, εγκρίθηκε η προμήθεια κερκίδων στα γήπεδα Γερακίου Δήμου Ευρώτα και Χρυσάφων Δήμου Σπάρτης καθώς και το σχέδιο των προγραμματικών συμβάσεων για την προμήθεια κερκίδων και περίφραξης του γηπέδου Ξηροκαμπίου και των κερκίδων στο γήπεδο Γερακίου.  Ταυτόχρονα η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας προχωρά στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την συμβασιοποίηση του έργου ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο Ενωσιακό Γήπεδο Σπάρτης στον Άγιο Ιωάννη συνεχίζοντας την προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών της περιοχής μας.                                        

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: