Λακωνία

Ανακοίνωση Δημάρχου Σπάρτης για τα μέτρα προστασίας λόγου  του κορωνοϊού

Αγαπητοί συμπολίτες,

Στο πλαίσιο του περιορισμού της εξάπλωσης  του κορωνοϊού, ο Δήμος μας λαμβάνει συνεχώς προληπτικά μέτρα, με σκοπό να προστατευτούν  οι δημότες μας και να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία.

Για το σκοπό αυτό,

Αρχίσαμε με το πρόγραμμα απολυμάνσεων στο Δημοτικό Στάδιο, στο Κλειστό Γυμναστήριο, στο Κολυμβητήριο, στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού, και θα συνεχίσουμε με απολυμάνσεις στα σχολεία, στα δημοτικά κτίρια, στα γήπεδα και σε άλλες δημοτικές αλλά και δημόσιες εγκαταστάσεις. Κλείσαμε τις παιδικές χαρές και όλους τους αθλητικούς χώρους του Δήμου.

Στόχος μας είναι να προστατέψουμε τα παιδιά μας, τους ενήλικες και τις ευπαθείς ομάδες που κινδυνεύουν περισσότερο απέναντι στον ιό.

Ζητώ από όλους εσάς, να συνεχίσετε να εφαρμόζετε πιστά τα μέτρα που ανακοινώνουν οι αρμόδιοι φορείς για την προστασία της δημόσιας υγείας, να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες, να φροντίζετε την ατομική σας υγιεινή και να λαμβάνετε τα μέτρα προστασίας για τις οικογένειές σας και για τους ηλικιωμένους.

Μαζί με το προσωπικό του Δήμου, εργαζόμαστε αδιάλειπτα παρακολουθώντας με προσοχή τις εξελίξεις και την επάρκεια σε υλικά και προμήθειες.

Είμαστε δε, σε συνεχή επαφή με τους δημόσιους φορείς και με τους υπεύθυνους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης της Σπάρτης.

Σας διαβεβαιώνω πως οι συνεργάτες μου κι εγώ θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστατέψουμε την πόλη μας.

Στην προσπάθεια αυτή, σας θέλουμε δίπλα μας.                                                                                                          

Μην ξεχνάτε ότι η αυτοπροστασία, η πρόληψη και η υπεύθυνη στάση του κάθε ενός από εμάς, είναι το καλύτερο μέτρο ανάσχεσης της διάδοσης του ιού.

Σας ευχαριστώ και θέλω να ξέρετε πως θα βρίσκομαι κάθε μέρα δίπλα σας!    

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ Γ. ΔΟΥΚΑΣ

 

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: