Λακωνία

Ανακοίνωση Δ. Σπάρτης – Οριστική ειδοποίηση για Εκταφές

 

 

Οριστική ειδοποίηση για Εκταφές, 

προς συγγενείς-οικείους θανόντων που ενταφιάστηκαν έως και το 2008 

στους Τομείς Β, Γ, Δ, Ε, ΣΤ, Ζ, Η του Β’ Κοιμητηρίου Σπάρτης

 

Έχοντας υπ’ όψη τις διατάξεις του άρθρου 12 παρ. 1 του Κανονισμού Κοιμητηρίων του Δήμου Σπάρτης (Αποφ. Δ.Σ. 263/20-06-2012, ΑΔΑ: Β41ΒΩ1Ν-6ΞΜ) σύμφωνα με το οποίο «Η ανακομιδή οστών ενεργείται εντός μηνός από την παρέλευση … 7/ετίας στο Β’ Κοιμητήριο της Δημοτικής Κοινότητας Σπαρτιατών, από την ημερομηνία ταφής… Παράταση προθεσμίας επιτρέπεται το πολύ μόνο για ένα χρόνο…», η Υπηρεσία με Αρμοδιότητες Κοιμητηρίων καλεί τους συγγενείς-οικείους των θανόντων που αναφέρονται στους πίνακες που ακολουθούν, οι οποίοι εμφαίνονται ενταφιασμένοι κατά τα έτη 2008 και προγενέστερα, στους τομείς Β, Γ, Δ, Ε, ΣΤ, Ζ, Η του Β’ Κοιμητηρίου Σπάρτης (βλέπε σχεδιάγραμμα), όπως προσέλθουν στην Υπηρεσία (Μαγούλα Σπάρτης, τέως Δημαρχείο Δ. Μυστρά, Τηλ: 2731361133), για να διευθετήσουν το θέμα των εκταφών των οικείων τους, διότι έχει παρέλθει αφ’ ενός η 7/ετία παραμονής στον τάφο και αφ’ εταίρου πρέπει να ελευθερωθούν τάφοι για νέες ταφές στο εν λόγω Κοιμητήριο.

Δίδεται χρονικό περιθώριο μέχρι 3Ο Σεπτεμβρίου  2022. Μετά την 1-10-2022, εάν οι υπόχρεοι των συγκεκριμένων τάφων δεν έχουν προχωρήσει σε εκταφές, ο Δήμος Σπάρτης θα προχωρήσει άμεσα σε υπηρεσιακές ανακομιδές όλων των αναφερόμενων στον πίνακα τάφων, χωρίς άλλη ειδοποίηση, σύμφωνα με την Απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Σπαρτιατών υπ’ αριθ. 3 /11-1-2022 (ΑΔΑ: ΕΦΠΑΩ1Ν-ΑΦΕ ). 

 

 

 

 

Alexandros Bougadis
Artist  Photographer

Εκτυπώσεις Φωτογραφιών
Εκτυπώσεις σε Καμβά
Εκτυπώσεις φωτογραφιών σε μοναδικές κούπες
Φωτογραφίες Ταυτοτήτων , Αδειών Οδήγησης λοιπών δημοσίων δελτίων
Φωτογράφηση – Βιντεοσκόπηση Γάμου – Βάπτισης – Εκδηλώσεων
Φωτογραφήσεις για πορτρέτα
Αεροφωτογράφιση  – Αεροβιντεοσκόπηση Drones
USB Stick 32GB
Cart Postal

Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος & Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη

Τηλ. 2731181250
Τηλ. 6909031174

ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: