Λακωνία

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης για το κλείσιμο των καταστημάτων

 

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης σας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορονωιού σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Τσιόδρα που θα εφαρμοστούν από 14 / 3 / 2020.

Συγκεκριμένα πάρθηκε η απόφαση να κλείσουν όλα τα εμπορικά κέντρα, μπαρ, καφέ και καφετέριες, όλη η εστίαση  εκτός ντελίβερι και take away  με την προϋπόθεση ότι δεν θα σχηματίζεται ουρά μεγαλύτερη των 5 ατόμων , οι αθλητικές εγκαταστάσεις εκτός από τους ανοιχτούς χώρους για μεμονωμένη άθληση, τα κέντρα αισθητικής, τα κουρεία, τα κομμωτήρια, και τα καταστήματα των τυχερών παιχνιδιών που θα μπορούν να λειτουργούν μόνο διαδικτυακά. 

Από τα προαναφερόμενα μπορούν να λειτουργήσουν αυτοί που έχουν στην άδειά τους  τον ΚΑΔ 5610 και χωρίς τραπεζοκαθίσματα. 

Όπως διευκρινίστηκε, θα παραμείνουν ανοιχτά μόνο τα καταστήματα τροφίμων, φούρνοι, ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας, επιχειρήσεις λιανικής πώλησης και τα φαρμακεία.

Παρακαλούμε τα καταστήματα που θα παραμείνουν ανοικτά να σεβαστούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΦΕΤ και του Υπουργείου Υγείας.

ΤΟ Δ.Σ

ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

 

You may also like

Κοινοποίηση: