Ανανεωτική Σχολή Ισχύς Ταυτοτήτων για τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών της Λακωνίας

318{icon} {views}

       

Σας κάνουμε γνωστό ότι η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας (Ε.Π.Σ.Λ.) σε συνεργασία με τον Φορέα των Προπονητών (Π.Ε.Π.Π.) και τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Λακωνίας, διοργανώνουν ανανεωτική Σχολή ισχύς ταυτοτήτων, για τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών της Λακωνίας.
      Την εν λόγω σχολή, έχουν υποχρέωση να την παρακολουθήσουν, οι προπονητές που έχουν φοιτήσει σε σχολές μέχρι 31/12/2017, των διπλωμάτων UEFA A’ και UEFA B’ ή φ/φα ταυτότητας ΕΠΟ  καθώς και αυτών της Γ.Γ.Α. και των εξομοιοuμένων γυμναστών.
      Η συμμετοχή όλων των παραπάνω που ενδιαφέρονται να εργασθούν σαν προπονητές, είναι υποχρεωτική, προκειμένου να έχει ισχύ η ταυτότητα τριετίας τους, (2018-2021), που θα εκδοθεί μέσα στο 2018.
        Η σχολή είναι διήμερη και θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Αυγούστου 2018, ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή, για το θεωρητικό και το πρακτικό κομμάτι στο Ενωσιακό Αθλητικό  κέντρο της Ε.Π.Σ. Λακωνίας στον Άγιο Ιωάννη. 

          Αιτήσεις συμμετοχής, θα συμπληρώνονται στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Λακωνίας καθημερινά και από  10:00 έως 14:00 ώρες.

    Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να προσέλθει  να συμπληρώσει το έντυπο (αίτημα) που θα του δοθεί, προσκομίζοντας το δίπλωμα του (UEFA) και στη συνέχεια να πληρώσει το ανάλογο παράβολο.

  •   Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στα τηλέφωνα 2731026106-Ε.Π.Σ.Λακωνίας, 6972817046-κ.ΦΛΟΥΤΣΑΚΟΣ Παναγιώτης(Πρόεδρος) και  6947565936-κ.ΚΟΥΒΟΥΣΗΣ Δημήτριος(Ταμίας).
  • Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί προτεραιότητα.

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: