Λακωνία

Ανοιχτά τα καταστήματα 4-5 Νοεμβρίου ενόψει του Spartan Race.

787{icon} {views}

 

Με αφορμή την διοργάνωση του Spartan Race στην πόλη μας στις 3 – 4 – 5  Νοεμβρίου και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει ο Δήμος μας από τους διοργανωτές, οι συμμετέχοντες αθλητές θα είναι γύρω στα 1500 άτομα και μαζί με τους συνοδούς τους ο αριθμός μπορεί να φτάσει τους  4000 έως  5000 χιλιάδες επισκέπτες.

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου ύστερα από την συνάντηση που είχε  με τον Δήμαρχο Σπάρτης και θέλοντας να συμβάλλει στην παρουσίαση μιας καλύτερης εικόνας για  την πόλη μας προς  τους επισκέπτες προτείνει στα μέλη του, τα καταστήματα να παραμείνουν ανοικτά   το Σάββατο 4 Νοεμβρίου μέχρι 8:00μμ και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου που είναι μια από τις Κυριακές που μας δίνει ο νόμος τη δυνατότητα να είναι ανοικτά τα καταστήματα λόγο των ενδιάμεσων χειμερινών εκπτώσεων  από τις 11:00πμ έως τις 5:00μμ.

  Αυτή η διοργάνωση εμπνευσμένη από την Αρχαία Σπάρτη γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας και στην πόλη μας. Θεωρούμε ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία και ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσει να γίνεται κάθε χρόνο με ακόμα  μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών και συνοδών.

  Προτείνουμε στους συναδέλφους μας  κατά τις ημέρες αυτές να προσφέρουν  στο μέτρο των δυνατοτήτων τους τα προϊόντα τους σε  καλύτερες τιμές. Επίσης οι συνάδελφοι που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης να προβάλλουν τα προϊόντα  που παράγει ο τόπος μας, π.χ.: πορτοκάλι, μέλι, ελιές, λάδι   κτλ.

  Τέλος ο Σύλλογος θα τυπώσει αφίσες στα Ελληνικά και Αγγλικά που θα καλωσορίζουν  τους επισκέπτες της πόλης μας ευχόμενη καλή παραμονή.

 

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Spartan Race το Σαββάτο 4-11-2017 μετά την απονομή στις 21:00 θα γίνει η έναρξη της Λευκής Νύχτας στην Σπάρτη. 

Το πρόγραμμα του Spartan Race στην Σπάρτη.

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: