Επικαιρότητα.

Αντιδράσεις κατά τις ΓΣΕΕ για την αγορά 500 σόμπες που θα δοθούν σε πρόσφυγες.

583{icon} {views}

Αρκετοί είναι αυτοί που διαμαρτύρονται με την απόφαση  της ΓΣΕΕ και ο λόγος ότι αρκετοί Έλληνες πολίτες ζουν σε άθλιες συνθήκες όπου  Κυβέρνηση καθώς και  διάφοροι οργανισμοί όπως η ΓΣΕΕ δεν τους βοηθά.

Αντιθέτως βοηθούν τους πρόσφυγες με χρήματα των φτωχών Ελλήνων.

 

 

 

Η ΓΣΕΕ αγόρασε και διαθέτει 500 σόμπες κηροζίνης για τους μετανάστες. Μάλιστα μετά από αίτημα της θα χορηγηθεί δωρεάν και η κηροζίνη από τα Ελληνικά πετρέλαια. Για το που θα διατεθούν η απόφαση είναι του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής.

Η Συνομοσπονδία πληρώνει και τα έξοδα μεταφοράς προς το λιμάνι Θεσσαλονίκης σήμερα θα φτάσουν στις αποθήκες του δήμου και το υπουργείο αποφάσισε να διατεθούν σε μετανάστες στη βόρεια Ελλάδα.

Με φορτηγά θα διανεμηθούν από Λάρισα και πάνω.

Συνδικαλιστές τονίζουν ότι θεωρούν απαραίτητη αυτή την κίνηση επισημαίνοντας ότι είναι δράση των ίδιων των εργαζομένων αφού τα χρήματα της ΓΣΕΕ είναι αποκλειστικά από τις δικές τους εισφορές.

Μερικά σχόλια Ελλήνων που από κάποιους θα θεωρηθούν ρατσιστές αλλά εμείς δεν κρίνουμε κανέναν και σαφέστατα ήμαστε με το μέρος των Πολιτών που αγανακτούν κάθε ημέρα.

“Λεφτά των εργαζόμενων είναι λέει,τους εργαζόμενους τους ρώτησαν? πόσοι από αυτούς που έχουν πληρώσει στη ΓΣΕΕ βλέπουν σήμερα τα παιδιά τους να παγώνουν?”

“Με δικά μας λεφτά για τούς λαθρομετανάστες; και οι Έλληνες είναι χωρίς θέρμανση με ποιο δικαίωμα το κάνει η ΓΣΕΕ;; ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥΣ.!!!!!!!!”

“Συνδικαλιστές ξοδεύετε δικά μας λεφτά; Μετά τους πολιτικούς έρχεται και ή σειρά σας.”

πηγή ergasiasnews.gr

 

You may also like

Κοινοποίηση: