Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου στην Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας & Σπάρτης.

326{icon} {views}

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 συνάντηση της Νέας Διοίκησης του Επιμελητηρίου Λακωνίας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιο.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Παναρίτης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Αθανασιάδης και ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Κυριάκος Αλεξανδρόπουλος.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ενημέρωσε το Σεβασμιώτατο για το αποτέλεσμα των Επιμελητηριακών Εκλογών και του εξέθεσε περιληπτικά τις δράσεις του Επιμελητηρίου και το πρόγραμμα της νέας Διοίκησης.

Ο Σεβασμιώτατος κκ Ευστάθιος ευχήθηκε στη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου καλή θητεία και δύναμη για την αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα.

Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία της συνεργασίας σε θέματα που αφορούν το νομό και σύμφωνα με τις αρμοδιότητες και τις δυνατότητες της κάθε πλευράς.

 

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: