Ανυπόφορη η κατάσταση της Σπάρτης.

909{icon} {views}

Ανυπόφοροι είναι η κατάσταση στην Σπάρτη τόσο στο κέντρο όσο και σε πολλούς δρόμους της λόγω τις παράνομης στάθμευσης από πολλούς ασυνείδητους οδηγούς.

Εμείς κατά καιρούς έχουμε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και αρκετά είναι τα μηνύματα που λαμβάνουμε από κατοίκους της Σπάρτης.

Η παράνομη στάθμευση δεν είναι μόνο στην Κωνσταντίνου Παλαιολόγου αλλά και στην Λεωνίδου , Ευαγγελιστρίας , Λυκούργου , Αρχιδάμου και γενικά σε κάθε γωνία και σε κάθε διάβαση πεζών αλλά και σε πεζόδρομους , πεζοδρόμια.

Κάτοικος της πόλης μας είπε ότι ενώ έχει μιλήσει με το γραφείο του Δημάρχου του είπαν ότι αρμόδια υπηρεσία είναι η Τροχαία και η Τροχαία ότι ευθύνεται και ο Δήμος , επίσης του είπαν αν όντως συμβαίνει την στιγμή που είχε πάρει τηλέφωνο στην Αστυνομία και αυτός αναρωτήθηκε ¨μόνο εγώ βλέπω εσείς που κάνετε βόλτες στην Σπάρτη δεν βλέπετε αυτή την χάλια εικόνα με πεζούς να προσπαθούν να περάσουν μέσα από τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα και αυτό είναι όλο το 24ώρο όχι μόνο το πρωί.¨

Άμεση λύση του προβλήματος ζητούν οι κάτοικοι της Σπάρτης ώστε αυτή η πόλη να γίνει ποιο ανθρώπινη και να μην είναι μια πόλη που δείχνει εγκατάλειψη.

κ. Δήμαρχε εσείς που συνεχώς ήσαστε έξω και βλέπετε αυτή την κατάσταση κάντε κάτι με την Δημοτική Αστυνομία και επιτέλους η Τροχαία να αναλάβει δράση και στην πόλη όχι μόνο έξω από αυτήν. 

 

 

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: