Απάντηση σε δημοσίευμα του Αντιδήμαρχου Σπάρτης Δ. Καπανικολού

Με αυτήν την τοποθέτησή μου θα ήθελα να απαντήσω σε σχετικό δημοσίευμα τοπικού ΜΜΕ που αναφέρεται στο πρόσωπό μου.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας αφενός με τίμησε με την συμμέτοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές , αφετέρου με όρισε Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σπάρτης.

Μια θέση με πολλές ευθύνες απέναντι στους πολίτες , στο Δήμαρχο , στο συνδυασμό , αφού για να αλλάξει εικόνα ο Δήμος Σπάρτης πρέπει να γίνουν έργα , αλλά έργα μεγάλα που να δείξουν το μεγαλείο αυτής της πόλης αλλά και των τοπικών κοινοτήτων.

Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μου προσπάθησα και προσπαθώ με όλες τις δυνάμεις μου να φέρω εις πέρας το πρόγραμμα και το όραμα του Δημάρχου μας.

Διαβάζω με μεγάλη έκπληξη ότι υπάρχει θέμα προσωπικό με εμένα και τον συνδυασμό και μάλιστα που φθάνει στο σημείο να παραιτηθώ από την θέση του Αντιδημάρχου .

Κύριε συντάκτη του σχετικού άρθρου .

1. Στις καλοκαιρινές μπόρες κρατάω πάντα ομπρέλα , οπότε το συνιστώ σε όλους να το κάνουν.

2. Η κόπωση δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου και μία από τις αποδείξεις είναι ότι έχω τέσσερα παιδιά , δουλεύω από το πρωί έως το βράδυ στην επιχείρησή μου και στο Δήμο και μάλιστα θα με έχετε δει και μεταμεσονύχτιες ώρες να προσφέρω στο Δήμο μαζί με το προσωπικό.

3. Αλλαγή πλεύσης είναι άγνωστη έκφραση για μένα αφού έχω αποδείξει ότι μένω σταθερός σε αυτά που πιστεύω χωρίς να παρεκκλίνω σε καμία περίπτωση.

4. Το καλός ΄΄ εργάτης ΄΄ που λέτε ότι είμαι , σας ευχαριστώ , αλλά έχω την εντύπωση ότι το λέτε για δημιουργία εσωτερικής ίντριγκας , αφού κατά το παρελθόν τα σχόλιά σας για εμένα ήταν άκρως υποτιμητικά .

5. Ο λαός λέει , ουδείς αναντικατάστατος και το ίδιο ισχύει και για εμένα.

6. Ο συνδυασμός του Πέτρου Δούκα έχει πολλά να προσφέρει μέχρι το τέλος της θητείας μας και εγώ προσωπικά είμαι σε μία θέση που έχει τον πρώτο λόγο , αφού τα τεχνικά έργα τώρα ξεκινούν , μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών. Όλα αυτά τα έργα θα αλλάξουν την εικόνα του δήμου προς το καλύτερο και δεν θα μπορούσα να λείπω .

Τελειώνοντας θέλω να πω ότι ο σεβασμός προς το πρόσωπο του Δημάρχου Πέτρου Δούκα , αλλά και απέναντι σε όλους αυτούς που με ψήφισαν, για να υπηρετήσω αυτόν τον συνδυασμό και την πόλη μου , είναι πάρα πολύ μεγάλος και δυνατός , για να μπορέσει ένα άρθρο να μου δημιουργήσει ή αν θέλετε να δημιουργήσει πρόβλημα στη παράταξή μας.

ΚΑΠΟΝΙΚΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αντιδήμαρχος Δήμου Σπάρτης

You may also like

Κοινοποίηση: