Απίστευτη γκάφα με το «σκονάκι» του Μεγάρου Μαξίμου

 

Απίστευτη γκάφα … στο άρθρο που αναφέρεται στην εισήγηση του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο για τα νέα μέτρα, αποκάλυψε και την “πελατειακή σχέση” των – κατά τ’ άλλα – ανεξάρτητων Μέσων στην Ελλάδα, με το Μέγαρο Μαξίμου και την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

 

 

Πιο συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος – protothema.gr – άλλα και του liberal.gr (της ιστοσελίδας της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” που όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες κατεβάζει οριστικά ρολά), προφανως εκ παραδρομής, μαζί με το κείμενο της εισήγησης του Πρωθυπουργού δημοσιεύτηκε και το … “σκονάκι” από την “πηγή” του Μαξίμου που επισημαίνει στα Μέσα να δώσουν “ιδιαίτερη έμφαση στην στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα”!

Όπως αναφέρεται στο τέλος του άρθρου με την εισήγηση του Πρωθυπουργού: “Πέραν των προφανών ειδήσεων δίνουμε μεγάλη έμφαση στην στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα

 

 

 

Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νάσου Ηλιόπουλου  29/10/2020

Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε μία σειρά από φιλοκυβερνητικά Μέσα που δεν αναπαρήγαγαν αυτολεξεί το «σκονάκι» του Μεγάρου Μαξίμου για επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και τον κ. Τσίπρα, αλλά τουλάχιστον το επεξεργάστηκαν ως δικό τους ρεπορτάζ για να μην εκθέσουν τον κ. Πέτσα.

Όσο για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη, όταν κάνεις αρχισυνταξία στον μισό Τύπο και έχεις καταστρατηγήσει κάθε έννοια ελευθεροτυπίας, συμβαίνουν και ατυχήματα και εκτίθεσαι.

 
Καλούμε την κυβέρνηση να συνέλθει επιτέλους. Οι ευθύνες της Πολιτείας για το σημερινό χάος με την πανδημία και την ανετοιμότητα της χώρας και του ΕΣΥ για το αναμενόμενο δεύτερο κύμα είναι τεράστιες. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και το μόνο που δεν είναι σοβαρό είναι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που ασχολείται μόνο με την επικοινωνία.

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: