Εκλογές

Αποκλειστική συνέντευξη της Υπ. Ευρωβουλευτή Κ.Φαρμάκη

491{icon} {views}

Αλέξανδρος Μπουγάδης : Αγαπητοί φίλοι και φίλες καλεσμένη του Spartavoice.gr  η γνωστή σε όλους μας ιστορικός τέχνης και ζωγράφος από την πρόσφατη παρουσίαση της έκθεσής της στην πόλη της Σπάρτης, Κωνσταντίνα Φαρμάκη. Το Spartavoice.gr είχε φιλοξενήσει την έκθεση “Ταξιδεύοντας τον ανθό της ψυχής μου” της κυρίας Φαρμάκη,η οποία ομολογουμένως είχε μεγάλη επιτυχία !
Σήμερα όμως φιλοξενούμε την κυρία Φαρμάκη υπό άλλη ιδιότητα και όχι αυτή της ζωγράφου, αλλά αυτή της υποψηφίας για την Ευρωβουλή. Ναι πολύ καλά διαβάζετε, η κυρία Φαρμάκη είναι Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το κόμμα της “Ελεύθερης Πατρίδας”. Με το μοναδικό κόμμα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ…

Α.Μ: Καλημέρα σας κυρία Φαρμάκη. Είναι αλήθεια ότι δεν έχετε αρχηγό?

Κ.ΦΑΡΜΑΚΗ Καλημέρα σας κύριε Μπουγάδη, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση. Έτσι ακριβώς… Η Ελεύθερη Πατρίδα δεν έχει τα χαρακτηριστικά αρχηγικού κόμματος. Άνθρωποι που δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας ενώσαμε δυνάμεις υπέρ Χριστού και Πατρίδας έχοντας ένα κοινό διακριτό γνώρισμα…ότι δεν υπήρξαμε ποτέ ανεπάγγελτοι επαγγελματίες της πολιτικής, ούτε πολιτικοί γόνοι, πολύ περισσότερο δε ούτε κομματικοδίαιτοι, ούτε κρατικοδίαιτοι ή κομματικοί κηφήνες τύπου Καρανίκα. Είμαστε όλοι σκληρά εργαζόμενοι και αυτοδημιούργητοι.Και ΝΑΙ ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ! Έχουμε Πρόεδρο Διοικούσας Επιτροπής υπεύθυνο απέναντι στο νόμο τον Επίκουρο Καθηγητή του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και εν ενεργεία δικηγόρο Νικόλαο Βασιλειάδη.

Α.Μ: Ακούγεται πολύ καλό. Αλλά πείτε μας κυρία Φαρμάκη εσείς πως αποφασίσατε ν ασχοληθείτε με την πολιτική.

Κ. ΦΑΡΜΑΚΗ κύριε Μπουγάδη με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα είναι χρέος όλων των υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων η ενασχόλιση με τα κοινά είτε ως υποψήφιοι, είτε ως ψηφοφόροι. Έτσι κι εγώ μη αντέχοντας να βλέπω άλλο την πατρίδα μου να καταρρέει κάτω από το βάρος του οικονομικού και κοινωνικού χάους αποφάσισα να συμμετέχω στην διαμόρφωση των εξελίξεων. Ας μη ξεχνάμε…σύμφωνα με τον Πλάτωνα : “Η τιμωρία αυτού που δεν καταδέχεται ν ασχοληθεί με την πολιτική είναι ότι καταλήγει να τον κυβερνούν οι κατώτεροί του.”

Α.Μ. Αλήθεια κυρία Φαρμάκη μήπως το παίζετε “υπερπατριώτες”?

Κ.ΦΑΡΜΑΚΗ- Ναι κύριε Μπουγάδη είμαστε “υπερπατριώτες” για να χρησιμοποιήσω την δική σας έκφραση, αφού όμως πρώτα ορίσουμε τι σημαίνει για εμάς ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ! Πατριωτισμός είναι η αγνή προσήλωση και υπηρέτηση των διαχρονικών ελληνικών αξιών όπως είναι η Πατρίδα, η Θρησκεία και η Οικογένεια. Διαχρονικές αξίες που δθστυχώς στις μέρες μας έχουν λοιδωρηθεί, παρόλο που για αυτές τις διαχρονικές αξίες πολλάκις ο ελληνικός λαός έχει μεγαλουργήσει. ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ αγαπάμε την Πατρίδα μας, αγαπάμε το έθνος μας, την γλώσσα μας, την θρησκεία μας, την πολιτιστική μας κληρονομιά, καθώς και κάθε παράγοντα της εθνικής μας συνείδησης. Ναι, είμαστε Έλληνες Πατριώτες.Ακολουθούμε την ιδεολογία του εθνικού πατριωτισμού, που ασπάζεται την προάσπιση των εθνικών παραδόσεων και της θρησκείας, γιατί αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο κάθε κοινωνίας, απαραίτητο για την μετεξέλιξη και την διαρκή της πρόοδο.

Α.Μ: Κυρία Φαρμάκη είστε εθνικιστές ? Είστε δεξιοί ? Από ποιο πολιτικό χώρο προέρχεστε?

Κ.ΦΑΡΜΑΚΗ:Κύριε Μπουγάδη ορίστε μου την έννοια του εθνικιστή και θα σας πω τι είμαστε. Αγαπούμε το έθνος μας και σεβόμαστε και πιστεύουμε στην ισότητα όλων των εθνών. Γι αυτό και μιλάμε για την Ευρώπη των λαών και όχι των κεφαλαιούχων και των τραπεζιτών. Όσο για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σας θα σας πω τούτο…ασφαλώς και όλοι από κάπου προερχόμαστε δεν εμφανιστήκαμε ξαφνικά από παρθενογέννεση, όμως την σημερινή εποχή δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μοιράζουμε τους Έλληνες σε δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους κ.λ.π Ο διαχωρισμός πλέον αριστερά-δεξιά δεν υφίσταται. Γιατί είναι αριστερός ο κύριος Τσίπρας? Ή μήπως είναι δεξιός ο κύριος Μητσοτάκης? Δεν υπάρχουν πλέον αριστεροί-κεντρώοι-δεξιοί υπάρχουν μόνο πατριώτες!

Προσπαθούμε λοιπόν μέσα από τα κύτταρα της κοινωνίας μας να δημιουργήσουμε ένα πατριωτικό μέτωπο των αξίων και των αξιών απέναντι στην Ελλάδα των εθνομηδενιστών και των μηδενικών. Απέναντι στο δόγμα του “δεν διεκδικούμε τίποτε”.Εμείς θα επιδοθούμε σε δυναμική διεκδίκηση σε όλα τα επίπεδα των δικαίων του ελληνισμού.Η Ελεύθερη Πατρίδα χαρακτηρίζεται από την ελπιδοφόρα προσπάθεια πάλης και σύγκρουσης με τ άνομα συμφέροντα και την καταστροφική πολιτική των δύο υποψηφίων μνηστήρων, αλλά και με την ολέθρια για την χώρα μακρόχρονη πελατειακή και κρατικίστικη παράδοση.

Α.Μ: Πείτε μου κυρία Φαρμάκη τι γνώμη έχετε για το μεταναστευτικο?

Κ. ΦΑΡΜΑΚΗ: Κύριε Μπουγάδη το μεταναστευτικό πρέπει ν αντιμετωπισθεί και να λυθεί άμεσα.

Η χώρα μας δεν αντέχει!ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ απο οτιδήποτε λαθραίο και κατευθυνόμενο που εισάγεται στην Ελλάδα.Παράδειγμα το Πακιστάν, ξοδεύει δις για να είναι πυρηνική δύναμη και ο λαός του πεινά και φεύγει από την χώρα.Αλήθεια τι πιστεύετε πρέπει η Ελλάδα να πληρώσει τα πυρηνικά του Πακιστάν? Θιξατε ένα πολύ καυτό ζήτημα με την ερώτησή σας κύριε Μπουγάδη γιατί πράγματι το μεταναστευτικό όπως εχει διαμορφωθεί ανησυχεί οχι μόνον τους Έλληνες αλλά και την Ευρώπη ολόκληρη.Ως προς την χώρα μας δε, υπάρχει το εξής οξύμωρον.Οι μετανάστες μπαίνουν ελεύθερα αλλά απαγορεύεται να βγούν ελεύθερα, αν δεν είναι αυτό ολοκληρωτισμός τότε τι είναι?Ας μας εξηγήσουν ο κύριος Τσίπρας και οι συν αυτώ που κόπτονται για τ ανθρώπινα δικαιώματα τελικά αυτοί οι άνθρωποι έχουν ανθρώπινα δικαιώματα?Την ίδια ώρα που αυξάνονται οι λαθρομεταναστευτικές ροές τόσο από τον Έβρο όσο και από τα τουρκικά παράλια, χωρίς να υπάρχει καμία μέριμνα για την φύλαξη των συνόρων μας, διαβάζουμε πως η FRONTEX διπλασιάζει τον αριθμό των Γερμανών συνοριοφυλάκων με στόχο αυτοί ν αποτρέψουν παράτυπους μετανάστες να φτάσουν στην Κεντρική Ευρώπη μέσω της λεγόμενης βαλκανικής οδού. Με συνέπεια να εγκλωβίζονται οι μετανάστες στην Ελλάδα. Με άλλα λόγια οι Ευρωπαίοι εταίροι μας έχουν μετατρέψει με την βοήθεια της ανθελληνικής κυβέρνησης την Ελλάδα σε αποθήκη λαθρομεταναστών, γιατί μην μου πείτε ότι όλοι αυτοί είναι μετανάστες-πρόσφυγες!Εχετε δει τα καραβάνια μεταναστών που εισρέουν στην Ελλάδα ποιους περιλαμβάνουν, ΑΝΔΡΕΣ 18-38 κατά πλειονότητα…Εμείς δεν είμαστε αντίθετοι στο να βοηθήσουμε τους πραγματικά πρόσφυγες, αλλά θέλουμε να εχουμε εμείς το προνόμιο ως χώρα να μπορούμε να επιλέξουμε ποιούς θα βοηθήσουμε.ΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ αυτούς που πραγματικά βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω πολέμων,να βοηθήσουμε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη.Και να σας πω και κάτι άλλο? Η ιθαγένεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί πύλη εισόδου στην εσωτερική αγορά. Εάν ένα κράτος μέλος δεν εφαρμόζει τους απαραίτητους ελέγχους για θέματα ασφάλειας και εγκληματικότητας, αυτό μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για όλα τα κράτη μέλη.Εσείς τι πιστεύετε ότι η κυβέρνηση του κυρίου Τσίπρα με την υπεραπλούστευση διαδικασιών που θέσπισε ως προς την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας και μάλιστα σε μηδενικό χρόνο δεν ενέχει κινδύνους ανεπανόρθοτων λαθών?Πως είναι δυνατόν άνθρωποι, που όπως οι ιδιοι δήλωναν ότι δεν είχαν κανένα αποδεικτικο ταυτοπροσωπίας, ξαφνικά να γίνονται Έλληνες προς άγραν ψήφων. Είναι μεγάλο θέμα το μεταναστευτικό, χρειαζόμαστε αρκετή να το αναλύσουμε, απλά προσπάθησα να σας επισημάνω κάποιες ανησυχίες μου και σας ερωτώ κύριε Μπουγάδη αν όλοι αυτοί που βρίσκονται κατά χιλιάδες στο εσωτερικό της χώρας εξεγερθούν εναντίον των Ελλήνων τι θα γίνει? Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω όμως δεν μπορώ να μη το κάνω, όταν διαπιστώνω ότι δεν το έχουν σε τίποτε να σφάζονται μεταξύ τους. Θυμηθείτε τι έγινε πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη με τους 200 αλλοεθνείς νεκρούς.

Α.Μ: Κυρία Φαρμάκη είστε υπέρ του ΕΥΡΩ ή της επιστροφής στην ΔΡΑΧΜΗ?

Κ. ΦΑΡΜΑΚΗ: ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ…Το νόμισμα δεν είναι πανάκεια.Όταν ο λαός δυστυχεί και η Δημοκρατία εξαθλιώνεται.Σκεφθείτε όμως ότι με το ευρώ υπήρξε για την χώρα μας η μεγαλύτερη υποτίμηση, τόσο στην αγοραστική μας δύναμη, όσο και στην ποιότητα της ζωής μας προς όφελος των Τραπεζών.Θέλουμε ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ όχι των τραπεζών και σίγουρα όχι των Γερμανών…Όσο για την πολύπαθη Δημοκρατία, όταν τα πάντα θυσιάζονται στον βωμό των συμφερόντων και δικαιώματα καταπατώνται, νόμοι καταπατώνται, όταν δεν λαμβάνεται υπ όψιν η θέληση του ελληνικού λαού , τότε για ποια Δημοκρατία μιλάμε…σήμερα στην χώρα μας ισχύει ο αδυσώπητος νόμος της αγοράς, όπου ο ισχυρότερος καταβροχθίζει τον αδύνατο.Τι βιώνουμε σήμερα στην χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη?Αποσταθεροποίηση,λιτότητα,φτώχεια, ανασφάλεια, εκφυλισμό, αποδόμηση Θεσμών και αξιών,αποχριστιανοποίηση.Ζούμε σε μια Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη της τοκογλυφίας και του εθνομηδενισμού. Ζούμε την ισλαμοποίηση με βίαιο τρόπο των λαών, ζούμε την αποδόμηση ηθικών αξιών και Θεσμών.Ζούμε σε μια διεστραμμένη Ευρώπη που μας σκλαβώνει ηθικά και πνευματικά. Παραχαράσεται η ιστορία μας, αμφισβητείται η ελληνικότητά μας, ευτελίζεται ο θεσμός της οικογένειας…Στην χώρα μας βιώνουμε την λογική του παραλόγου με τον κάθε κυβερνητικό αντιπρόσωπο του λαού  να βγαίνει και να καταφέρεται κατά του λαού που τον εξέλεξε, δηλώνοντας πράγματα που γνωρίζει πολύ καλά ότι θα τον εξοργίσουν.Δεν είναι τόσο ανόητοι για να μην ξέρουν τι κάνουν…θεωρώ λοιπόν ότι “εντολές άνωθεν εκτελούν” επιδιδόμενοι σ αυτόν τον ανηλεή ψυχολογικό πόλεμο προκειμένου να εξουθενώσουν τους Έλληνες ώστε να πάψουν ν αντιστέκονται.

Α.Μ: Αν πάτε στην Ευρωβουλή, αν εκλεγείτε κυρία Φαρμάκη,που ειλικρινά σας το εύχομαι γιατί το αξίζετε, με ποιά πολιτική ομάδα θα συμπλέυσετε?

Κ.ΦΑΡΜΑΚΗ: Είμαστε ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ! Λέμε ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ! Ναι στην δημοκρατική Ευρώπη που θ αναγνωρίζει και θα σέβεται την ιστορία, τα ήθη και έθιμα την γλώσσα και τις παραδόσεις των λαών.Λέμε βροντερό ΟΧΙ στον δημοκρατικό τους ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ και την επιβολή αυθαίρετων ιδεολογιών.Λέμε βροντερό ΟΧΙ στην γερμανική ηγεμονία και την αδυναμία των λαών να την ανατρέψουν.Λέμε ΟΧΙ στην μετατροπή των λαών σε ομοιόμορφες καταναλωτικές κοινωνίες…ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!!

Α.Μ: Κυρία Φαρμάκη σας ευχαριστώ πολύ που εμπιστευθήκατε το Sparta Voice κι εμένα προσωπικά γι αυτή την συνέντευξη. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Κ. ΦΑΡΜΑΚΗ: Σας ευχαριστώ θερμά κυριε Μπουγάδη για την ιδιαίτερη τιμή αυτής της συνέντευξης και κλίνοντας ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ τους αναγνωστες σας, τους ακροατές σας και ολους τους φίλους του διαδικτύου του Sparta Voice Λάκωνες και μή…μ άλλα λόγια ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!!!Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι διακυβεύεται το μέλλον της χώρας μας! Όποιος δεν συμμετέχει στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ εκχωρεί το δικαίωμά του να συμμετέχει στην διαμόρφωση των εξελίξεων και προσφέρει επιπλέον όπλα σ αυτούς που ονειρεύονται την ενισχυμένη Ευρώπη των Κεφαλαιούχων και των Τραπεζιτών….ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ και όλες τις φίλες και τους φίλους που διέθεσαν τον χρόνο τους για να μας ακούσουν και να μας διαβάσουν.Τέλος να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τις μανούλες που γιορτάζουν και σε όλες τις γιαγιάδες που είναι δυό φορές μαμάδες!!!

 

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: