Αποκλειστικό. Ληστεία σε επιχείρηση στην περιοχή των Αμυκλών εν ώρα εργασίας.

1536{icon} {views}

Ληστεία πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Αμυκλών Δήμου Σπάρτης την Πέμπτη 2-3-2017 στις 14:30  την ώρα που η επιχείρηση ήταν ανοιχτή.

Συγκεκριμένα οι δράστες που σύμφωνα με των ιδιοκτήτη της επιχείρησις ήταν 2 Ρομά 20 ετών περίπου πήδηξαν την περίφραξη . Την ώρα εκείνη στο χώρο της επιχείρησης βρίσκονταν μέσα ο ιδιοκτήτης με τους 2 γονείς του καθώς και έναν εργαζόμενο.

Στην αυλή υπήρχαν σταθμευμένα τα ΙΧ  όπου και διέρρηξαν : του ενός υπαλλήλου παραβιάζοντας την πόρτα παίρνοντας ένα τσαντάκι με προσωπικά είδη όπως ταυτότητα , δίπλωμα οδήγησης κ.α. και το ΙΧ των γονέων του ιδιοκτήτη ,πηγαίνοντας και στο τρίτο όχημα έγιναν αντιληπτοί  και τράπηκαν σε φυγή πηδώντας τα κάγκελα τις περίφραξις όπου διέφυγαν στα χωράφια παρόλο που τους κυνήγησαν.

Η ασφάλεια που έφτασε στο τόπο όπου έγινε η ληστεία έκανε έρευνα αλλά δεν εντοπίστηκαν.

Οι κάτοικοι των γύρω χωριών ανησυχούν και ζητούν την άμεση προστασία και από τον Δήμο Σπάρτης αλλά και από την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα μας “είπαν δεν είναι δυνατών συνέχεια να μας κλέβουν και οι αρμόδιες αρχές να μην κάνουν κάτι αφού ξέρουμε ότι είναι Ρομά τις περιοχής μας.”

 

You may also like

Κοινοποίηση: