Αποκριάτικα μακιγιάζ 2017.

1084{icon} {views}

Eίτε για να “υποστηρίξετε” μια συγκεκριμένη αποκριάτικη στολήείτε και απλώς για να δώσετε με ένα απλό ρούχο την εικόνα …μασκαρά, ένα εντυπωσιακό αποκριάτικο μακιγιάζ είναι ο πιο απλόςτρόπος για το κατορθώσετε.
Ανάλογα με το “θέμα” που θέλετε να αφορά το βάψιμο και τον χρόνο που μπορείτε νααφιερώσετε, ένα τέτοιο μακιγιάζ μπορεί να πάρει από την απλή μορφή ενός εντονότερουαπό το κανονικό έως την εικόνα κανονικής …μάσκας και φυσικά όσο …άπειρες είναι οι επιλογές σε αποκριάτικα κοστούμια-μεταμφιέσειςάλλες τόσες αντίστοιχα και αυτές για το αντίστοιχο μακιγιάζ  προσώπου.

Στα πολύ “γεμάτα” και ιδιαίτερα σχέδια, θα χρειαστεί να “σκιτσάρετε” αρχικά με ένα μολύβι ματιών επάνω στο πρόσωπο το βασικό σχήμα-περίγραμμα που στην συνέχεια θα γεμίσετε ανά σημείο με τοανάλογο χρώμα.

 

Φυσικά ιδανικά χρώματα και για καρναβαλικό μακιγιάζ είναι οι σκιές, κραγιόν κλπ. δηλαδή είδη-προϊόντα κανονικού μακιγιάζ, όμως ειδικά σε σχέδια που απαιτείται μεγάλη ποσότητα χρώματος .

Για μακιγιάζ που χρησιμοποιούν μεγάλη ποσότητα από πολλά ή και ένα βασικό χρώμα για μεγάλο μέρος του προσώπου π.χ άσπρο, μαύρο, κόκκινο κλπ. μπορείτε να φτιάξετε και τις δικές σας μπογιές χρησιμοποιώντας ως βάση μια κρέμα-λοσιόνγενικής χρήσης όχι ιδιαίτερα παχύρευστη, λίγο κορν φλαουρ και για τον χρωματισμό αντίστοιχης απόχρωσης χρώμα προσώπου ή χρώματα ζαχαροπλαστικής. 

Αναμείξτε την κρέμα-λοσιόν με το κορν φλάουρ έως να δημιουργηθεί έναμείγμα που θα απλώνετε εύκολα μεσφουγγαράκι στο πρόσωπο καιπροσθέστε μπογιά προσώπου ή υγρό χρώμα ζαχαροπλαστικής έωςη απόχρωση να σας ικανοποιεί.
Αν είναι πολύ παχύρευστη προσθέστε ακόμη λίγη λοσιόν-κρέμα, αν είναιαραιή και δεν στέκεται εύκολα στο πρόσωπο προσθέστε λίγο ακόμη κορν φλάουρ, ενώ μπορείτε στο μείγμα να ενσωματώσετε και μια ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης που θα κάνει την μπογιά πιο “απαλή” και θα την βοηθήσει να “στέκεται” και ναδιατηρηθεί πάνω στο πρόσωπο αναλλοίωτη για περισσότερο χρόνο. 


 

 

 

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις ανάλογα με το …μεράκι σας ένααποκριάτικο μακιγιάζ μπορεί να έχει από μόνο του πολύ πιοεντυπωσιακό αποτέλεσμα από μια στολή, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις-μεταμφιέσεις όπου το μακιγιάζείναι και πρακτικότερο αφού θα σας δυσκολέψει πολύ λιγότεροαπ΄όσο να φοράτε για ώρες αποκριάτικα αξεσουάρ που χωρίς αυτά η μεταμφιεσή σας …χάνεται όπως π.χ μάσκες, ψεύτικες μύτες, κλπ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: