Νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

 

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 15 Φεβρουαρίου.

Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή ενέκρινε την διάθεση πίστωσης περί τις 140.000 ευρώ για προνοιακά ιδρύματα της Περιφέρειας.

Ενέκρινε επίσης την υποβολή πρότασης για ένταξη στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020 του έργου μεταφοράς νερού από την διώρυγα Ανάβαλου στην περιοχή της Ασίνης και συγκεκριμένα στο τμήμα από Αρια μέχρι την δεξαμενή Ταλιώτη νο1.

Ακόμα, εγκρίθηκε το πρακτικό αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών και αιτήσεων συμμετοχής στην μέσω του ΕΣΗΔΗΣ ανοικτή διαδικασία για το προϋπολογισμού 740.000 ευρώ έργου συντήρησης και βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου Κόρινθος – Σοφικό – Αγγελόκαστρο, στο τμήμα Εξαμίλια – Ξυλοκέριζα – Γαλατάκι καθώς και της διακλάδωσης του επαρχιακού δρόμου 19 προς Κόρφο.

Η Επιτροπή ενέκρινε επίσης την διενέργεια α) δημοπρασίας για το προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ έργου συντήρησης κατά τμήματα του επαρχιακού δρόμου Καλαμάτα – Καρδαμύλη – Οίτυλο, β) ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 700.000 ευρώ έργο συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Αρκαδίας και γ) ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 3.822.580,65 ευρώ έργο αντιπλημμυρικής προστασίας της Τρίπολης, στην περιοχή Ζευγολατιού – Νεοχωρίου.

Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή προέβη στην έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης και υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020 του έργου αναβάθμισης του Γηροκομείου Σπάρτης “Οι Αγιοι Ανάργυροι”, όπως και προγραμματικής σύμβασης μεταξύ

της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ανατολικής Μάνης για το προϋπολογισμού 1.019.000 ευρώ έργο που αφορά σε ασφαλείς οδικές διαδρομές Ανατολικής Μάνης για τη σύνδεση σημείων με πολιτιστική, τουριστική, ιστορική, γεωγραφική και περιβαλλοντική σημασία (από Ε.Ο. Ν. Μαραθέα – Μαραθέα – Καρβελά – Κονάκια – Λυγερέα – Κρήνη – Πλάτανος – Σμύνος – Αιγιές- Ε.Ο.).

 

 

 

 

Alexandros Bougadis
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer 

Εκτυπώσεις Φωτογραφιών
Εκτυπώσεις σε Καμβά
Δημιουργούμε τις δικέ  σας προσωποποιημένες κούπες
Φωτογραφίες Ταυτοτήτων , Αδειών Οδήγησης λοιπών δημοσίων δελτίων
Φωτογράφηση – Βιντεοσκόπηση Γάμου – Βάπτισης – Εκδηλώσεων
Φωτογραφήσεις για πορτρέτα
Αεροφωτογράφιση  – Αεροβιντεοσκόπηση Drones
USB Stick 32GB
Cart Postal
Κορνίζες

Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος & Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη

Τηλ. 2731181250
Τηλ. 6909031174

ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: