Νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Απόπειρα βιασμού υπαλλήλου του ΚΤΕΛ Πάτρας

305{icon} {views}

Απόπειρα βιασμού έζησε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, μια νεαρή γυναίκα, υπάλληλος στο εκδοτήριο εισιτηρίων του αστικού ΚΤΕΛ Πατρών, μπροστά από το ΤΕΙ της πόλης.
Άγνωστος της επιτέθηκε με σκοπό να την ληστέψει και εν συνεχεία να την βιάσει, μέσα στον χώρο του ΤΕΙ Πατρών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του thebest.gr, όταν η γυναίκα εξήλθε από την τουαλέτα άγνωστος την χτύπησε στον αυχένα με τον αγκώνα του και την έριξε στο πάτωμα. Της ζήτησε ότι είχε πάνω της. Η γυναίκα του εξήγησε πως δεν έφερε χρήματα ή άλλα τιμαλφή. Τότε εκείνος αποπειράθηκε να την βιάσει κατεβάζοντάς της το παντελόνι.

Η  νεαρή υπάλληλος βρήκε την ψυχραιμία και κατάφερε να του δώσει μια δυνατή κλωτσιά όπου έτρεξε μακρυά, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Η ίδια απευθύνθηκε στην αστυνομία και έκανε μήνυση αναφέροντας όσα από τα χαρακτηριστικά του, μπόρεσε να διακρίνει μέσα στον πανικό που ένοιωσε.
Ο άνδρας που της επιτέθηκε ήταν ντυμένος με μπουφάν με κουκούλα την οποία είχε σφιχτά δεμένη γύρω από το κεφάλι του και το πρόσωπο, ενώ είχε μούσια. Είχε ύψος γύρω στο 1,80.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη της επίθεσης στη γυναίκα, ενώ ερωτηματικά προκύπτουν για την ασφάλεια και τη φύλαξη του χώρου του ΑΤΕΙ Πατρών.

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: