Αραχωβίτης και Τζανετέα στον σύλλογο πολυτέκνων Επαρχιών Λακεδαίμονος και Επιδαύρου Λιμηράς

 

Στ. Αραχωβίτης: Πρώτιστο μέλημα αποτελεί η στήριξη της οικογένειας διαμέσου της διασφάλισης της εργασίας

Στη συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Επαρχιών Λακεδαίμονος και Επιδαύρου Λιμηράς και Γυθείου παρευρέθηκε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Αραχωβίτης και πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ,  την Τρίτη, 30 Ιουνίου, προκειμένου να ενεμερωθεί διεξοδικά από τους εκπρόσωπους του Συλλόγου σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνοι σήμερα, αλλά και για την πολύπλευρη δράση τους προς την κατεύθυνση στήριξης των πολύτεκνων οικογενειών. 

“Πρώτιστο μέλημα αποτελεί η στήριξη της οικογένειας διαμέσου της διασφάλισης της εργασίας. Για να παντρευτεί ένα νέο ζευγάρι και να κάνει παιδιά, πρέπει να νιώσει την ασφάλεια της εργασίας. Προσωπικά, θα είμαι συμπαραστάτης στο έργο του Συλλόγου, τα μέλη του οποίου, μαζί με τις οικογένειες πολυτέκνων όλης της χώρας, σε οικονομικά ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες στηρίζουν την ελληνική κοινωνία, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του σοβαρότατου και πολυδιάστατου φαινομένου της υπογεννητικότητας. Η πολιτεία οφείλει να συνδράμει, κατά το δυνατόν, τους πολυτέκνους στο δύσκολο αγώνα τους και είμαι στη διάθεσή τους για την προώθηση κάθε δίκαιου αιτήματός τους” υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.  

Κατά τη συζήτηση ετέθησαν τα θέματα που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες, όπως το φορολογικό καθεστώς που διέπει τους πολυτέκνους, η χορήγηση των οικογενειακών επιδομάτων, οι μετεγγραφές των παιδιών πολύτεκνων οικογενειών φοιτούντων σε πανεπιστήμια και το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με τη μοριοδότηση των πολυτέκνων για θέσεις στο δημόσιο. 

Μαζί του ήταν και η Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου και τ.Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα ή οποία δήλωσε :  Σήμερα είχα την ευκαιρία να βρεθώ για άλλη μια φορά ,κοντά στο Σύλλογο Πολυτέκνων .Συζητήσαμε με την πρόεδρο κ Μαρίνα Κουφάκου και τα μέλη του Δ.Σ τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν. Αν η Πολιτεία δεν ενσκύψει στο δημογραφικό πρόβλημα σε λίγα χρόνια , κατά τη γνώμη μου ,δεν θα υπάρχουν πολύτεκνοι.

 

Ακολουθήστε μας στα social media , facebook  , youtube ,twitter   , instagram

Φωτογράφηση και Βιντεοσκόπηση γάμων – βαπτίσεων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων


Δημιουργία και ψηφιακών άλμπουμ

Alexandros Bougadis Photographer

You may also like

Κοινοποίηση: