Λακωνία

Αρχίζει η εμποροπανήγυρη Μυστρά μετά από 2 χρόνια απουσίας

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το Σάββατο 27.8.2022 η εμποροπανήγυρη του Μυστρά.

 

Φέτος η εμποροπανήγυρη υπόσχεται πολλά στους επισκέπτες αφού πέρα από την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους, να δοκιμάσουν την πατροπαράδοτη ψητή γουρουνοπούλα και τα γλυκίσματα και να κάνουν τις βόλτες τους στα Λούνα Παρκ  θα παρουσιαστεί  για πρώτη φορά και πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα στο χώρο του Μουσείου Φωτογραφικών Μηχανών όπου κάθε βράδυ ντόπια μουσικά σχήματα θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται από το Δήμο Σπάρτης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

 

Πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων:

– Σάββατο 27/8 , 8:30 μμ : Δημοτικοί χοροί από το παιδικό και εφηβικό τμήμα του Πολιτιστικού συλλόγου Ξηροκαμπίου στο χώρο της έκθεσης Λακωνικών προϊόντων.

– Κυριακή 28/8, 9:00 μμ : Ζωντανή μουσική με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα από τους Γιώτα Αποστολάκου, Γιάννη Κατσάπη και Γιώργο Σκούρο στο προαύλιο του Μουσείου Φωτογραφικών Μηχανών

– Δευτέρα 29/9, 9:00 μμ : Έντεχνο Λαϊκό πρόγραμμα με τους Primo Secondo (Ηλέκτρα Βλάχονικολού, Σαράντο Κουρτσουνη, Γιάννη Κονιδιτσιωτη), στο προαύλιο του Μουσείου Φωτογραφικών Μηχανών.

– Τρίτη 30/9, 9:00 μμ : Συναυλία έντεχνου λαϊκού τραγουδιού με τους Σπύρο Κουτσοβασίλη και Ειρήνη Χριστοφιλάκη στο προαύλιο του Μουσείου Φωτογραφικών Μηχανών.

– Τετάρτη 31/8, 9:00 μμ : Λαϊκό πρόγραμμα με τον Τάκη Αλεξάκη στο προαύλιο του Μουσείου Φωτογραφικών Μηχανών.

– Παρασκευή 2/9, 9:00 μμ : Συναυλία με το συγκρότημα “Λαϊκές Νότες” (Νίκος Βορίλας, Ελένη Φουντά, Γιώργος Βορίλας, Νίκος Δημητρακαράκος)

 

 

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται με την οικονομική συνδρομή και από την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, ενώ την επιμέλειά τους είχε η Επιτροπή Διοργάνωσης  του Δήμου Σπάρτης της Εμποροπανήγυρης Μυστρά.

 

 

Επιπλέον, το Δίκτυο Συνεργασίας για την Ανάπτυξη των Δήμων Σπάρτης & Ευρώτα, προκειμένου να συμβάλλει άμεσα και ενεργά στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μας, στα πλαίσια διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης του Μυστρά, θα λειτουργήσει έκθεση Λακωνικών προϊόντων σε ειδικό περίπτερο – εκθεσιακό χώρο στην είσοδο του πανηγυριού.

 

 

 

 

 

 

***

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer 

Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ε I O
Φωτογραφίες :
Διαβατηρίων – Ταυτότητας – Αδ. Οδήγησης – Πιστοποιητικών κ.α
Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: