Αρχαιρεσίες της Ένωσης Κουρείων-Κομμωτών καταστηματαρχών Λακωνίας.

305{icon} {views}

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 από ώρα 18:30 έως ώρα 20:30 στο γραφείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων  Λακωνίας, που βρίσκεται στη Σπάρτη και επί της οδού Λυκούργου 61, θα πραγματοποιηθούν οι Αρχαιρεσίες της Ένωσης για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων της στις Υπερκείμενες Οργανώσεις που αυτή είναι μέλος.

Από ώρα 17:30 της ίδιας ημέρας (Τετάρτη 13-9-17) και μέχρι την έναρξη της ψηφοφορίας (18:30), στον ίδιο χώρο (Λυκούργου 61), θα βρίσκεται και θα ενημερώσει τα μέλη για τα τρέχοντα προβλήματα του κλάδου ο Α΄ Αντιπρόεδρος της «Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδος» (Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε.) κ. Μιχάλης Μεζίνης.

Καλούνται όλα τα μέλη, κουρείς, κομμώτριες και κομμωτές, επαγγελματίες ιδιοκτήτες των κουρείων και κομμωτηρίων της Λακωνίας, με τη μαζική συμμετοχή τους στις Αρχαιρεσίες, όχι μόνο ως ψηφοφόροι αλλά και ως υποψήφιοι, να ενισχύσουν και να ενδυναμώσουν περαιτέρω τη θέση και την επιρροή της Ένωσης ως φορέα εκπροσώπησης και διαβούλευσης, σε μια περίοδο, όπου οι επιχειρήσεις μας βάλλονται πανταχόθεν και το έργο μας φυλλοροεί εκ των πολλαπλών και δισεπίλυτων προβλημάτων.

Για την υποβολή υποψηφιοτήτων τα ενδιαφερόμενα Μέλη να επικοινωνούν με την πρόεδρο κα Γαρυφαλλιά Σίδερη (Επικοινωνία: τηλ.: 27310 82738 & 6973 772832 • E-mail: ga.sideri@hotmail.com).

    

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ειδήσεις Λακωνίας

You may also like

Κοινοποίηση: