Αρχαιρεσίες του συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης

Σύλλογος Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων 

Μαζικής Εστίασης Σπάρτης

Την Δευτέρα  21 Οκτωβρίου 2019 από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00 στο γραφείο του Σωματείου που βρίσκεται στη Σπάρτη και επί της οδού Λυκούργου 61, θα πραγματοποιηθούν οι Αρχαιρεσίες του Σωματείου για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων του στην Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Λακωνίας. 

Ο Σύλλογός μας, κατά τα τελευταία χρόνια με επιμονή και μεθοδικότητα υπερασπίζεται τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα των Μελών του, ασφαλώς, στα πλαίσια του ευρύτερου δημοσίου συμφέροντος της πόλης και της κοινωνίας, όπου, ως φορέας, παρεμβαίνει σε κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής της Σπάρτης και της ευρύτερης περιοχής της.

Καλούνται όλα τα μέλη επαγγελματίες/επιχειρηματίες των καφέ και της εστίασης του Δήμου Σπάρτης, όπου με τη μαζική συμμετοχή τους στις Αρχαιρεσίες, όχι μόνο ως ψηφοφόροι αλλά και ως υποψήφιοι, θα ενισχυθεί και ενδυναμωθεί περαιτέρω η θέση και η επιρροή του Συλλόγου ως φορέα εκπροσώπησης και διαβούλευσης, ειδικότερα την τρέχουσα αλλά και την ερχόμενη περίοδο, όπου οι επιχειρήσεις μας βάλλονται πανταχόθεν.

Για την υποβολή υποψηφιοτήτων τα ενδιαφερόμενα Μέλη να επικοινωνούν με τον πρόεδρο (τηλ.: Επικοινωνίας: 2731025245 & 6945068370).

     

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Τσαρούχας Βασίλειος
Ο Γεν. Γραμματέας Μπούρας Παναγιώτης            

 

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook

                                                    

You may also like

Κοινοποίηση: