Προτάσεις

Αφιέρωμα στον τρομπετίστα Γιώργο Μουζάκη από τον Μουσικό Σύλλογο «Φίλοι της μουσικής Η Ταϋγέτη»

 

 

Ο Μουσικός Σύλλογος «Φίλοι της μουσικής Η Ταϋγέτη» διοργανώνει ψυχαγωγική εκδήλωση, αφιερωμένη στον συνθέτη Γεωργ. Μουζάκη, την 1η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα  Σάββατο και ώρα 7μ.μ. στο ανακαινισμένο κέντρο «Αλάμπρα».

Ο πρόεδρος κ. Κων/νος Κοτσώνης, η μαέστρος κ. Φωτεινή Δημάκου –Σακκέτα και τα μέλη του Δ.Σ. σας προσκαλούν για μια υπέροχη και πλούσια μουσική βραδιά.

Ο εν λόγω διαχρονικός συνθέτης έχει σημαδέψει με τα τραγούδια του όλους εμάς που σε στιγμές κεφιού, γλεντιού και γιορτής τραγουδάμε τις πασίγνωστες συνθέσεις του.

Η μεικτή χορωδία μας, η μαντολινάτα του συλλόγου μας, ο βετεράνος κορνετίστας κ. Σούλης Σακκέτας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και συνοδεία στο πιάνο την κ. Φωτεινή Δημάκου-Σακκέτα  υπόσχονται αξέχαστες στιγμές.
Την μαντολινάτα πλαισιώνουν οι μουσικοί δάσκαλοι μαντολίνου κ.κ. Πέτρος Παππάς και Σάββας Αραβανής.
Επειδή όμως η βραδιά περιλαμβάνει ένα πλούσιο μελωδικό πρόγραμμα ακολουθεί  δεύτερο μέρος με μία δέσμη γνωστών νοσταλγικών τραγουδιών που μαζί με τη μεικτή χορωδία του συλλόγου θα σιγοτραγουδήσουμε όλοι μαζί. Την χορωδία θα συνοδεύουν η κ. Φωτεινή Δημάκου-Σακκέτα  με ακορντεόν, ο κ. Σούλης Σακκέτας με κορνέτα και ο κ. Σπύρος Οικονομάκης με σαξόφωνο.

Ο σύλλογος της «Ταϋγέτης» φιλοδοξεί να προσφέρει στους αγαπητούς συμπολίτες μας και φίλους του συλλόγου μια ωραία εκδήλωση επιστρατεύοντας όλο το δυναμικό των μελών του. Επειδή όμως σύλλογος μας πλαισιώνεται από  αξιόλογα στελέχη, σε πολλούς τομείς και είδη μουσικής, ακολουθεί και τρίτο μουσικό μέρος στο πρόγραμμα της βραδιάς. Ο κ. Νίκος Ψυχογιός, καταξιωμένος καλλιτέχνης και πρώην πρόεδρος του συλλόγου μας, θα λάβει την σκυτάλη και με την συνοδεία της μεικτής χορωδίας θα σκορπίσει  στην αίθουσα νότες και τραγούδια με το πιάνο του.
Θα ακολουθήσει χορευτική μουσική προσκαλώντας το κοινό στην πίστα, για μια ολοκληρωμένη ψυχαγωγική μουσική βραδιά.
Πιστεύουμε ότι για μια ακόμα φορά ο σύλλογος μας θα προσφέρει στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή της πόλης μας μια κομψή καλλιτεχνικά άρτια, ποιοτική μουσική εκδήλωση.

 Σας περιμένουμε, για να διασκεδάσουμε όλοι  μαζί.

 

Συνεχή  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: